126

  Fortfarande sjuk. Det känns otroligt jobbigt för att jag verkligen vill gå ut, gå till skolan, till och med i det här fina vädret! Men min kropp vägrar bli bra o hålla upp mig normalt.
  Sitter o skriver, lite forum o så. Behöver inte plugga idag, det e skönt! Det som däremot INTE är skönt är att jag kommer få göra svenskaprovet i juni typ. Får inte glömma saker!
  Tog bild på mina skor igår, men min kamera är död, så jag måste ladda batteriet först.

Blivit dålig på olika omslagsbilder, men i det här inlägget kommer det en, jag lovar!.
  Nu ska jag gå o ta ett varmt bad o sedan mysa i sängen hela dagen. Puss.


Magazine: Vogue Paris
Issue: March 2008
Title: Neo Classiques
Photographer: Mert Alas & Marcus Piggott
Model: Lara Stone

image172

125

 Uppdateringen av bloggen suger just nu, ja, jag vet, men har inte haft tid. Ska bli bättre på det.
Har inte gjort något speciellt alls i helgen, bara tagit det lugnt, men ändå lyckats bli sjuk. Neej.
 Måste kriga till skolan imorrn, eftersom det e prov i svenska, och det är jäävligt viktigt.
Tänkte ta kort på mina skor, för att nästan alla är här nu. Men orkar inte, gör det imorgon istället.
 Annars är det bra, kul o va borta från skolan en stund, utan att behöva förklara.

Nu måste jag gå o se på Gökboet för att det är den vi kommer ha prov på imorrn.

 

124

  Godkväll, ni, som inte finns(för ingen läser min blogg). Är extremt trött, ska nog ta o lägga mig nu.
Var på kalas idag som Cornelia ordnat till sin lillebror. Jag, hon, Oa o Lukas skulle fixa en liten lek, där jag o Lukas var tillsammans o hade kidnappat Cornelias pojkvän Oa :p
 Det var rätt så kul förutom att jag insåg att 11-åriga pojkar är det jobbigate som finns :/
+ det var otroooligt kallt ute. Hade iofs på mig ett par kalla klackskor o klänning, en liten stund dock, som tur e :p

Nejj. Imorrn första lektionen är äckliga RÖRÖ (Röst&Rörelse). Läraren kan ta sig. Henne orkar man INTE med på morgonen kan jag ju lugnt säga! Men tyvärr, så måste jag tvinga mig dit eftersom att jag inte varit på lektionerna som jag egentligen borde. Men skit it.

Imorrn är det iallafall fredag, o jag måste möta upp Adam efter skolan för jag har kommit på värsta snacket som kommer göra hans liv lite finare, lite bättre xD Haha, orka va så jävla säker på det egentligen, men jag kommer tvinga honom o lyssna på mig.

 Godnatt puss

JAG ÄLSKAR CORNELIA BALLEIN

123

 Oh. Igår vart det sressigt som fan. Mina rosa skor var tydligen slut ÖVERALLT. Blää. Det värsta som kan hända typ. Men jag köpta likadana, fast svarta. Svarta fest-pumps är alltid bra o ha. Kom på att jag har 3 par till, men det gör ingening :)
  Festen var nice. Fast det var lite för lite folk, tycker jag, men det spelar inte så stor roll, det var kul iallafall. Drog till donken i medis vid 2(?). Det var trevligt :D Kom hem vid 3 iallafall, somnade på en gång.
  Idag har jag faktiskt pluggat! Känner mig duktig!

Laddat ned "2 dagar i Paris", ska kolla på den nu, sen sova.

 Good natt.

image171

122

Härlig fredag! Drog till stan efter skolan o köpte en underbar neon-rosa liten väska från friis&company, för 199 kr. Lägger ut bild sen. O sen en läppglans som doftar och smakar champagne och jordgubb. Ah, underbart.
Imorgon ska jag sola solarium, träna på S.A.T.S och shoppa lite till. Och på kvällen blir det feest. Äntligen en "normal" fest som jag verkligen VILL gå på o LÄNGTAR till. Kan inte va riktigt säker på att det kommer lyckas, men det spelar ingen roll. Höga förväntingar iallafall! :D
Nu ska jag lägga mig bredvid älsklingen och kolla på film. Myys =)


Ingen bil idag.

Puss// NK

121

  Eh? Nu vet jag inte alls hur inlägget kommer att se ut, och jag har faktiskt ingen lust att skriva just nu.

För jag har tydligen inte rätt till o kolla på andras bloggar (förutom blondinbellas tydligen, vilken mardröm).

 FORBIDDEN

står det, till och med till min blogg. Hm, ja, jag måste väl ha gjort nåt väääldigt väldigt dumt när jag till och med blir "bannat" från MIN blogg, haha. Aja.

God natt <3

120

Amen ja, det var ju roligt. Bloggsidan är helt konstig. Mm, den är ju så himla bra också! (ehm.) Kanske ska flytta härifrån snart. Blogg.se suger.

Jaja. Allmänt sur idag! Men börjar från början.
Kom till skolan som vanligt. Äcklig mat som vanligt. Otrevliga människor som vanligt. Hjärndöda idioter som sitter NÄRMAST dörren o inte kan öppna när man knackar. Ja, så blir det när man lever i sin egna lilla värld. Sorglig värld, skulle jag vilja kalla den för. Men inte mitt problem...
Hade verkligen ingen lust överhuvudtaget o va med på gympan så jag stack hem. Fortsatte med städningen. Gick skit bra! Gick också till Huvudsta C o lämnade in 3 par skor för omklackning. Yeah, det var på tiden.
Sen, vid 6 tiden skulle ju vår kära sängköpare komma o hämta min säng, som jag o Oa så stressigt monerade ner åt honom. Kan ju förresten säga att den där jävla puckon inte kom igår för att han skulle "hämta ungarna". Idag skulle han "bygga om". Ja, det e klart. Om jag har något planerat dagen innan klockan sex, så säter jag ju såklart igång med o bygga om runt tjugo i. Mm, så gör ju alla människor liksom.
Han sa att han KANSKE skulle komma imorrn. Orkar fan inte. Blattejävel.

Nu blir det lite film! =) Och sova.

Puss// NK

119

  Tuff måndag igår. Fyfan. Somnade på spanskan, då vi såg en verkligen B-film. Var helt död efter men åkte ändå till S.A.T.S i Sickla för o träna (gick inte så jävla bra heller). Efter det åkte vi hem till mig, för att det är nämligen så att min säng är såld :D  Så jag o Oa var tvungna o åka hem till mig o montera ner den. Jobbigt!
 Förövrigt så kom mannen inte idag >.< han ska tydligen komma o hämta den imorrn. Skit samma det, bara han inte ångrar sig!
  OMG! Har ni sett vad som går på TV4 klockan 23.10 idag?  Ghost! Den där jätte jätte jätte sorgliga, "romantiska" filmen. Ahh. Kommer nog ändå inte kunna se den, måste lägga mig tidigt. Gick inte till skolan idag, ver verkligen heelt död.

 Jaja. Baj baj.


  Campaign: Atelier Versace
Season: Spring/Summer 1994
Photographer: Steven Meisel
Models: Stephanie Seymour,
Cindy Crawford and Christy Turlington


 (530x699, 95Kb)

118

Helgen dårå. Ja. För det första så kändes de som ganska väl förtjänade. Då jag kom i tid både i måndags och tisdags. Ja, sjukanmälde mig i onsdags, men det var bara 2 lektioner. Var i skolan i torsdags (nästan i tid), och missade typ halva fredan xD Men det är inte så mycket, faktiskt! Iallafall.
I fredags, så hände inte så mycket. Var i stan en stund, köpte biobiljetter och åkte hem, då Oa åkte o bowlade med sina kompisar. Efterdet möttes vi igen, käkade på kungshallen, gott! och gick på bio. "30 days of night". Ganska bra film faktiskt. "Annorlunda". Tyckte jag iallafall.
I lördags, så var vi och träna på S.A.T.S Hötorget. Riktigt bra var det! Skönt att träna igen. Efter det åkte jag hem tillsammans med Oa och väntade på grabbarna. Vi förkrökade hos mig, och efter det åkte vi till Skarpnäck. Fest hos Markus. Ganska kul :)
Gick vid halv ett, tur det! Var sjuukt trött.
Idag har jag sett 2 filmer. "Sweeney Todd". Se INTE den på bio om ni inte gillar filmer där de sjunger var 5:e minut. Den var inte så bra som jag trodde att den var. "Good Luck Chuck". Top 10 sämsta filmer. Fyyyfaaan.
Pluggat matte också för den delen :] Gick väl sådär. Matteprov imorrn. Får väl hoppas att det går bra!

Ska lägga mig nu och se lite på tv. Assnygga bilder:

Gucci SS2008
Natasha Poly and Mat Gordon
Inez & Vinoodh