117

Ska lägga mig strax, är sjukt trött. Har sprungit runt från ställe till ställe efter skolan, för att få tag på olika papper och så. Blev medlem på S.A.T.S ! Dags att börja träna!
Härligt erbjudande hade dem, som nu tyvärr är avslutat, men kommer säkert tillbaka nån gång. Man fick en härlig väska på köpet :D
image170
På bilden är den inte så fin, men i verkligheten är den ^^
Annars har dagen gått bra.
Tänkte köra första träningspasset på lördag, vet inte riktigt vad det ska bli, men det får jag avgöra sen.

Det var det som var det roliga :) Nu ska jag lägga mig!
Ha det bra.

116



Helt jävla sjukt!

Citerat Blondin(!)bella:



"Du är politiskt aktiv i MUF. Om du fick diktatorisk makt över platsen Stureplan, vad skulle du förändra?
Haha, jag skulle nog införa någon form av spärrar runt Stureplan. Som lite beroende på ålder, stil och det faktum huruvida man bär äkta kläder eller inte, släppte in respektive avvisade folk från Stureplan."
(Helt jävla sjuk i huvudet. Hur gammal är du människa? Ingen fucking "diktatorisk makt" till dig inte!)

"Helt sjukt att någon som inte kan tala svenska frågar om jag kan läsa??
Vad har hänt med svenska för invandrare (SFI)? Helt sjukt."
(Vad sa jag i det förra inlägget? Mhm, här ser vi. Sådana "Vackra(ehm), svenska tjejer. Ska fan skicka dig ner till Afrika naken eller nåt)

"Någon hade hoppat framför tåget.
Varför var den personen tvungen att göra det idag!"
(Hoppas det är du nästa gång då.)

115

   Pluggar spanska. Inte roligt alls.
Ja. Jag tänkte just precis. Verkligen ingenting emot svenska tjejer. Känner massa, o ni är underbara.
Det är inte förolämpningar jag tänkte skriva.
Jag tänkte på att tjejer från något annat land har det mycket svårare. Det är inte så att jag klagar. Absolut inte. Jag har inte direkt något o klaga på... Men...

1. De har svårare med att till exempel hitta kille. (Svenska killar gillar oftast svenska tjejer).
2. Man blir inte lika lätt accepterad som person. (Bara för att man kommer från något annat land. Sjukt.)
3. Folk har SJUKT många fördomar. (Jävligt svårt att övertyga om något annat.)
4. Folk kollar utseende. (Är du inte ens nära det svenska utseendet? Synd!)
5. Nyförtiden blir man "påhoppad" av till och med lärare!

 Orkar inte skriva mer, blir bara deprimerad. Varför inte bara lära sig acceptera, iallafall, "normala" invandrare? Ibland vill jag bara tillbaka till Ryssland där ingen bryr sig varifrån jag kommer, var jag har bott tidigare eller var jag föddes, folk bara accepterar för den person jag är.
  Varför då låta massa människor från andra länder komma hit, och sedan "förolämpa"  de?
Det är iallafall min personliga åsikt.


Magazine: Numéro ( #76)
Editorial: Les Yeux Noirs
Photographer: Liz Collins
Model: Eva Herzigova

image169

114

  Åh. Måndag. Alltid lika jobbigt... Vår röst&rörelse lärare är otrolig. "Nu är det 5 minuter kvar". Så börjar hon fylla ut tiden. "Nu är det 2 min kvar". Herregud. Som om de där 2 minuterna kan spela så jävla stor roll. Flippade nästan ur på henne. Men nu ska vi inte va agressiva!
  På spanskan fick vi gå hem o plugga. (Pluggade nån idag då?). Jag och Oa åkte in till stan en snabbis där det, återigen, blev lite shopping. Ska inte göra det på ett tag nu har jag bestämt. Iallafall.
 På vägen hem tänkte jag gå in på Vivo i Huvudsta centrum (den mest otrevligaste Vivon i hela Stockholm skulle jag tro.) Tänkte köpa tändstickor hem, för att våra var slut. Jag hittade inte dem först, så jag frågade en otroligt ful (ursäkta) tjej som stod o plocka upp godis (ungefär 1 påse/10 min). Hon pekade var de fanns (konstigt nog eller?). Så jag tar en stor ask, som det står "Hushåll" på och ställer mig i kön. Snart är det min tur.
Kvinnan (eller surkärringen som hon också kallas för nu) som satt i kassan blev lite nervös.

 - Sussie! Får hon köpa de här?
Jag blev fan stum där.
 - Näe, man måste vara 18! sa den där jävla Sussie på det otrevligaste sättet man kan snacka + sur min.
- Nej, du får inte köpa dem, säger surkärringen, lägger tillbaka tändstickorna genast och SÄGER HEJ TILL NÄSTA KUND!

 Det var fan det löjligaste jag har varit med om! Vafan e det för jävla fel på Sverige? Såg jag ut som en liten skitunge, med ett ansikte som det nästan står skrivet på: "JAG TÄNKER BRÄNNA UPP NÅGONGTING"?!
NEJ!! Nu ska jag fan få tag på tändstickorna och bränna upp den där jävla Vivo!
Det konstigaste ändå är att man får köpa tändare, men tydligen inte tändstickor.

 Om jag tänker bränna upp nåt så kan jag väl lika bra göra det med en tändare?

Men nu är det faktiskt så att jag inte tänker bränna upp nåt, så det spelar ju ingen roll för mig. Men sjukt...
Ska läsa o lägga mig nu!  Uppgån klockan 6 imorrn! Puss.


Magazine: Pop Fall 2005 (#11)
Model: Drew Barrymore
Photographer: Mert Alas & Marcus Piggot

 image168


P.S. Från och med nu ska jag lägga upp bilder på olika modeller. Ska också skriva vem fotografen är, vilken tidning det är (+år) och vad modellen heter  :)

113

Skön dag! Soligt och faktiskt lite varmt ute vid 12-tiden idag. Härligt! Tidig vår kan man också säga.
Följde med Oa till centralen. Han skulle jobba i Uppsala. Gick runt ensam i stan i ungefär 40 min. Köpte hår- och ansiktsmask och nagelpenna. Som faktiskt kostar 39 spänn på H&M, istället för 99kr. som den kostar på Make Up Store. Tror inte att skillnaden är jättestor heller, men pengar sparar man!
Mötte upp Angelica i TC, då vi begav oss till Odenplan, där vi skulle prova på dans. Men vi hittade inte lokalen, så det blev inget. Istället gick vi till Solkungen och solade. Härligt! Kändes som om man låg vid havet, fast lite sådär, halvnaken ;D
Efter det åkte vi till Kungshallen där det blev MoonWolker för mig. Gott!

Sedan åkte jag hem i längtan efter ett bad. Oh! Skönt var det! Låg där med denna bok:

image167




Tiden rinner bort otroligt fort med den. Fast läs den första först, så blir det roligare =)
Men nu ska jag hoppa i säng och kolla på tv.

112

  Härlig lördag-kväll. Sitter hemma med pojkvännen och kollar film. Busar ;D
Snart ska vi kanske ta en kvällspromenad ner till stranden, mysigt och romantiskt :)

Jag har faktist tänk på en sak. Varför är tjejer som bloggar om mode, eller som är modeller eller så, som blir mest lästa? Det stör. Varför kan inte en tjej med bara sitt vanliga liv bli lika intressant. Bryr folk sig bara om utseende och mode, skiter de i vad som kan hända i andra människors liv?
Okej. Alla skriver inte intressant, det håller jag verkligen med om.

 Mitt mål är att lära mig skriva intressant.

Låter kanske lite konstigt, men det är inte så lätt. Det är verkligen inte det. Men vill man, så kan man.

Ska ha en kväll för mig själv imorrn. In till stan o köpa lite grejer, osen ska jag hem, ta ett bad o ta det lugnt.

 

Här kommer bild på min förebild.
Mitt mål Nr.2.

image164

111

  Sitter i datasalen på engelskan. Ovanligt snygg idag (det är man väl oftast på fredagar?). Gör iallafall ingenting, eftersom det är 3 veckor kvar till inlämningen och jag har redan gjort en bra bit.
  Fredagar känns lite som små "röda dagar". Men inte mens då, utan nån dag då man måste "fira" igenom att va fin klädd o så. Brukar kännas så iallafall.
  Idag är det faktiskt extra trevlig dag i skolan, då det är kicken nuggets som serveras i vår sunkiga matsal. I onsdags var det Västerhavsfisk, vilket var obeskrivligt äckligt. Men så är det ungefär 99% av alla dagar man käkar. Fy.
 Mat. Cornelia är vegetarian. Eftersom vi ska ha så god mat idag så tycker jag lite synd om henne faktiskt. Föreslog nyss att hon skulle börja käka kyckling iallafall, men hon flippade.  "Nej fyfan!" blev svaret. Förövrigt så äter jag inte fläsk, bara "rätt" tillagad. Nött på donken och kyckling som gäller. Bara vitt kött från kycklingen oxå. Kräsen som jag är.
Otroligt äckligt är också massa "prickiga korvar". När jag skulle handla på Ica igår, så stod det en man bakom mig o skulle köpa en "prickig korv" som hade grå-grön färg. Fyfan säger jag bara, det ser inte bara skarrigt ut, det stinker oxå när man tillagar det. Usch usch usch.
  Förövtigt så e jag på toppen humör! Har inga planer alls för idag, men trot att det fixar sig iallafall. Om "upptagna" bitchen hör av sig, det vill säga Adam. Men om inte han gör det, så tänker jag sura hemma hela kvällen. Ifall jag har extremt tråkigt så ringer jag nog själv xD

 Sjukt stelt inlägg. Men så är det när man är uttråkad.

 Trevlig fredag! :)


image163

 

110

Det var ett tag sen, men jag är här igen. Detta blir inte nåt kul inlägg, det e säkert. Jag e sjukt trött, o ska lägga mig snart.
Tiden har gått otroligt fort sen sista gången jag skrev, så det är inte så konstigt att jag kanske inte minns så mycket =/
Men de senaste dagarna har jag iallafall shoppat rätt mycket, inte slut på det dock, mått lite halvdåligt sådär, varit i skolan och faktiskt inte missat så många lektioner! Det är det jag är mest stolt över, iallafall just nu.
Sen har jag beställt min underbara tunika från ellos, som kommer ungefär i mars, tror jag. Spelar ingen roll när den kommer, bara den blir min så fort som möjligt :D
Nu ska jag nog ta en kopp te, lägga mig och läsa den bästa boken hittils: "Kaxiga tjejers guide till ultimata relationer". Helt jävla underbar! :)

Godnatt på er ;D


image162

109

    Måste bara få skriva innan jag glömmer alla roliga grejer som hänt idag.
Från början var det en helt cp-dag, då jag frös ihjäl när jag duschade, började hälla kaffe i maskinen UTAN den där pappergrejen, glömde mitt busskort o tappade bort tändaren.
   Men sen blev det rätt okej ändå, förutom Jens, som sa: "Nemen hej Natasha, va trött du ser ut!". Det e ju alltid lika kul o höra :)
  Historien var ganska chill, så vi bestämde oss att gå ut efter o ta en cigg innan gympan (jääävligt dumt kan jag säga). Så vi gjorde det, o medan så snackade vi om tamagotchi.
   Alicia berättade att om man har två stycken, så kan man göra så att den ena hoppar över till den andra så de kan leeka med varandra. Dialog:

  Cornelia: Ojshit! Kan de kn*lla??
Jag, Oa o Alicia: *asgarv*
Jag: Aa, de kallas: "Tamagotchi. Djurporr"
Alla: *asgarv*


Det var ju naturligtvis mycket roligare in action, men fan =)
  Sen på gympan var det gryyyyyyyyymt jobbigt, med en jävla lek. Jag höll på att dö på riktigt. Ligger där och orkar inte gå upp, så hör jag kommentaren:

 "Sluta rök då ju föfan!"

O det kom från den största rökaren ever typ. Haha.

 Efter skolan så åkte jag o Alicia in till Slussen o käkade på donken. Men när vi var på väg så gic hon över fortare o stanna i mitten av övergångstället. En man stod bredvid mig, o helt plötsligt:

 Mannen: Din komis är *otydligt*
Jag: Ehh? Vad sa du för nåt?'
Han: Din komis är trafik-polis! Hahaha!
Jag: Hehe.
Han: Hon kollar efter bilar! Hahahah!



Ah. Inte kul nånstans om man frågar mig men, kul att han hade kul iallafall :]
 Nu måste jag fortsätta läsa boken som vi läser på engelskan. O man måste skriva minst 2-3 sidor om den tills på FREDAG. O jag fick den idag (får skylla mig själv med skolkningen). Så det bara att fortsätta läsa!

 Puss <3


image160


108

Äääntligen fixade jag min bärbara dator! För nästan nåra månader sen, så "dog" skärmen, o datorn fick ligga bredvid stereon, o vara osynlig. Men idag så slog nånting mig, jag tog fram den, satte på, o jaaa! Den funkade!
O det gick bra med formateringen oxå, tack vare Oa :] Lämnade kvar många bilder, som nu inte går att få tillbaka, men det bryr jag mig inte om. Whatever, finns massa andra... + om jag hade väntat så är det möjligt att det inte skulle finnas chans att spara något alls... så det e bra att jag slog till idag!

O nu sitter jag då i sängen, under täcket. Dricker te, lyssnar på musik och myser. Och, fakiskt(!), pluggar lite. Vi håller på pratar om Amerikanska-,Franska- och Industriella revolutionen. Jag fick MVG på alla de 3 i 8:an, men kommer inte ihåg så mycket nu, förutom Napoleon (vem kommer inte ihåg honom). Så nu ska jag läsa lite grann om Amerikanska och Idustriella, så jag kan visa att jag kan lite imorrn :]

Förövrigt så gick första dagen i skolan rätt okej. Blev trött direkt efter första lektionen, men var kvar hela vägen till slutet, vilket var bra gjort, för att nu är jag jäävligt stolt över mig själv =)

Jaja. Nu ska jag fortsätta chilla lite innan jag lägger mig. Natti ^^

P.S. Eftersom jag inte har nåra bilder på den här datorn för tillfället, så lägger jag upp en ganska gammal bild på mig själv. Puss :)



107

   Sista dagen på lovet. Imorrn är det uppgång klockan 6. Häääärrliigt. Nej, usch.
Tänkte precis på att björnar e jäävligt smarta. De sover hela vintern, o det vill jag också göra ! Förstår inte meningen med vintern direkt. Det blir mörkt ungefär vid 15.00. Mitt på dagen kan man ju säga ! Otroligt asså...
 Iofs bra att skolan börjar. Min dag är helt förstörd. Vaknar 15-16, gör ingenting, bara ligger o segar i sängen, har sett mer än 10 filmer på 3 dagar. Skönt - ja, avslappnande - ja. Men fan, måste få tillbaka mina rutiner...
  Ska börja gymma, igen. Skönt. Jobba lite mer, spara pengar. Göra om mitt rum...

 Okej. Detta måste jag köpa:

   - Jeans.
  - En hårddisk.
- Almanacka.
- Mascara.
- Ögonskugga (Chanel, tack).
 - 2 par nya skor ("höst" och vanliga)
 - 4 grejer till rummet.
 - Ny plånbok.
 - Blus.
 - Kofta.


Får pengar snart, så det ska inte va nåt problem =) Kommer inte på nåt mer just nu, men kommer ihåg att det var nåt mer...

 Blablalba, mer uttråkad än mig kan man inte vara... Bläeh.




 image157

106

   Nyduschad och fräsch. Det bästa man kan vara på kvällen efter jobbet.
Dagen har faktiskt varit helt okej. Nåra otrevliga individer, men det är alltid så. Annars, helt chill.
Sen efter, hemma dårå, så fick jag typ "kick" :/ så rensade jag typ 2 stora kartonger fulla med saker och grejer :s inte likt mig kan man ju lugnt säga.

 Ja, btw! Snart börjar ju skolan, som sagt, o jag upptäckte nyss att jag har fått ett asnice schema! :D
 
Yeah! :




Sovmorgon varannan dag typ OCH svenskan på tisdagar är flyttad från 15 över till 25 över :D Stort framsteg, lätt!

  Aja, nu blir det lite tv, osen soova.


Är du en katt?


image156






PS. Kommer du ihåg när jag kallade dig min skyddsängel?

105

  Skriver snabbt, för jag ska iväg till Oa nu. Jobbar imorrn, 11-16, o vill sova en timme extra ;) Iallafall.

Nyårsafton var inte den bästa kan jag säga. Om jag ska vara helt ärlig, så var den en av dem sämsta faktiskt.
Dagen började med att jag o Oa träffades och åkte in till stan där jag köpte nåra onödiga grejer. Sedan var det helt chill hemma tills Stefan gick till nåra kompisar. Då började jag fixa mig. Men fyfan vad irriterad jag blev när håret vägrade bli så som jag ville... Har typ aldrig varit så jävla arg över nåt sånt.
  Blev klar iallafall till slut (bilder finns på bilddagboken tysya), och åkte till Adam där nästan alla grabbsen var. Chillade där en liten stund... Och sen... Sen började allt-åt-helvete-tiden. Vi skulle ta oss till en fest i Nacka, men åkte fel buss. Kom tillbaka till Slussen, men bestämde oss att åka dit iallafall. Kom dit vid 23.50 (aaah), haha. Men vi lyckades ändå komma dit prick 12. Det var iallafall bra.
  Jaa. Det var nog inget mer med det. Träffade Cornelia nåra timmar efteråt, men hon åkte hem o jag gick hem till Oa o sov där =)

2:a och 3:e januari var det 100% chill-dagar. bara massa film hemma hos mig, pizza och sömn. Underbart.

Igår
så blev det "chillkrök" hos Oa. Oooh. Eftersom jag har varit nykter sen somras typ :/ eller kanske inte helt nykter, men inte så påverkad iallafall, så drack jag... kanske liite för mycket igår. Men det var ändå kul :D Gick över ganska snabbt så det blev lugnt sen igen.
  Adam o Kevin sov över o vi kollade på film. O ännu en gång, så blev jag jäävligt besviken, men det e fan slut på det nu.

O idag så åt vi pizza till frukost, drog in till stan där vi kollade på almanackor. Jag ska köpa en för 295 spänn sen. Asfin :D
 Så nu blir det väl hem till Oa igen. Kolla på film, chilla, fixa naglarna och sen jobba imorrn =)

  Snart börjar skolan igen! Längtar inte så jävla mycket... Men har massa planer, o det ska bli bättre! :)


(Inte det bästa inlägget, men jag var stressad)


image154