Blauh.

  Jamen nu var helgen slut! :o Har inte gjort nåt speciellt alls... Varit hemma med Adam hela dagen igår o vid halv 12 åkte vi hem till honom. Så ja, söndagen kom rätt fort.
  Idag iallafall, så jobbade jag ! :) Det gick bra, lite tråkigt, men okej. Efter det åkte jag och tränade, skönt att komma igång igen =) (Sats-killen ragga på mig, men det e väl inget ovanligt? :p). Sen blev jag hungrig o åkte till medis o åt på Adams jobb. Stackars var jättestressad! o mannen som han jobbade med gjorde inte direkt saken lättare... >.<
  Skulle fixa cigg, så jag fick vänta i Slussen i typ 50 min! Gah! O efter det blev det iväg till Gullmars...
NU! e jag iallafall hemma...

  Imorrn börjar IV-valen, kul ! Längtar lite ändå :]

Har ingen större lust att skriva, för sitter o skriver en grej till baby nu :D:D

Puss!!


Haha! :D

  Märker nått nytt? :D  Heeelt överlycklig! Det var exakt det jag behövde till mig blogg...
Det e just nu bara en provgrej, men ska fixa till med bra musik o allt så blir det najs! =)

Helg!

  Äntligen är det fredag. Märker hur fort tiden går ändå, snart går man i trean :o
Hade massa olika planer för idag, och även imorgon, men antagligen kommer jag spendera helgen själv. Både för att jag känner för det (mest för andras skull) och för att det är bäst så. Riktigt opepp blev jag idag, men det spelar ingen roll längre.
  Kom hem för nån timme sen och städade mitt rum. Ser fräscht ut igen, alltid bra.
Köpte med mig en enorm tekopp och två stycken skrivböcker, lite för egna grejer. Nu sitter jag här och tänker lite, laddar ned en film, Pianisten som jag har sett, men det var länge sen. Vet/kommer ihåg att den var grymt bra, men att den är rätt sorglig :p
   Ska nog ta ett bad rätt snart, innan filmen är klar. Har inte badat på ett tag, och efter skolveckan kan det vara riktigt skönt :)
(är verkligen inte på humör att skriva nu men men).
  
   För att avsluta tänkte jag säga att denna (+string ingick :o) är min nu! :D

 

=)

Den längsta dagen!

  På onsdagar, som sagt, börjar jag 08.35 och slutar 16.55. Det är rätt tungt, men det gick bra idag iallafall + så var hela dagen händelserik.
   På engelskan hände inte särskilt mycket.
 Naturkunskapen dock, var en helt annan sak. Jag hade hört talas om "Anna Thessing", men visste inte att hon var SÅDÄR extrem. Helt nervös, skriker, berättar helt osammanhängande saker, ointressanta är de oxå... Påbörjar meningen 5 gånger, och sedan fyller ut den med massa olika konstiga ord som ingen vet vad det betyder (som då tyder på osäkerhet). Om hon fortsätter så kommer jag knappast lära mig nånting.
  Idrotten var iofs kul. Körde fotboll, verkligen satsade allt vi hade (det e just det som gör att ett spel blir roligt). Slutade med 7-7 :]
  Sedan teater i tre timmar dårå. Det var också rätt lugnt, fick texterna vi ska göra Radio-teater med :)

 Så det var det. Sjukt trött just nu, efter allt springande och pluggade oså.
Snart blir det läsa och sedan läggdags, även om jag börjar 09.50 imorrn :D


  Arga tanter är allvarligt en av de roligaste sakerna som finns. Bussen från skolan var helt överfull idag. Så smarta som jag o Cornelia e så satte vi oss på de där "plankorna" på sidorna, så det va bara o sitta där o spana in alla som kom in. Efter tre stationer kom det ett gäng tanter (3 st). De kunde inte få plats på bussen (knappt) så de tittade bakåt (jaha, o plötsligt så behövdes inga glasögon eller?), såg att folk inte pressade och sade till föraren att han borde säga till de där bak, men det gjorde han inte. Då började de skrika med lite gnällig/tant/gammalstackare röst, haha "Gå bak i bussen! fyfaan...."  Hahah :D De va rätt gulliga ändå =)


Gaah !

Alltså nu har Adam gått =( + käkat upp min choklad och alla mina kakor... Men det e lugnt :) Det är inte det som är grejen.
Jag fattar inte vad det är för fel på mig. När jag lagar mat åt mig själv (ibland! gillar inte o göra det, helst till någon annan oxå), så händer det att det blir så sjuukt mycket. Jag tänker: "ska jag kanske spara lite?" nee, jag häller på allt på tallriken då det blir bokstavligen ett berg(!) sätter mig nöjd o börjar äta...
Efter ett tag så känns det inte så kul längre haha :p
Nu är jag helt mätt, men har ungefär hälften kvar. Äter för att det är gott... Imorrn kommer jag vakna tjock! :D

Imorrn är det då längsta dagen. Slutar 16.55 >.< Efter det MÅSTE jag träna!

Nu e jag sjukt trött, orkar inte skriva mer. Mushi mushi ! :]


Kort dag, men ändå trött.

  Hade bara 2 lektioner idag. Känns otrolig onödigt! Visst, igår hade vi också det, men nästa vecka börjar IV-valen, så det kommer vara 3 på måndagar. Åka ända till Nacka för 2 lektioner... aja.
  Var helt off idag! Konstigt väder, konstiga människor och allmän opepp.
Nu är jag iallafall hemma och pojkvännen kom också hit för att göra mig sällskap. Nu ska jag göra te och vi ska mysa och titta på gilm (som jag förövrigt fick med Cosmopolitan) :p

 Denna:


"Alla hans ex"
Låter lite sådär, men kanske e bra ändå :)

Det här var bara en snabb-updatering, kommer lite mer ikväll.

Små barn är ändå gulliga :] (fast lite irriterande)

Röst och rörelse idag gick bra :) Anna var på bra humör och 2-timmar lektionen gick fort.
Efter det hade vi lunch och Matte B (som visade sig vara aslätt?). Eftersom IV-valen inte kommit igång än så slutade jag efter.
Åkte in till stan, bytte mot "+ kort", mötte upp Adam Eric & Max (va med Cornelia innan).
Vi käkade kebab, snackade o hade lite allmänt trevligt.
Sen ville jag o Adam umgås litte tillsammans, så vi åkte till Björns trädgård, satte oss på en bänk o myste. Efter ett tag hör jag barnröst: "Är ni käääära?". Jag kollar åt sidan o ser en liten flicka i 6-7 års åldern. "Ja, vi är jättekära" svarar jag. "Hihi okej".
Haha? Vi garvade lite, men tänkte inte så mycket mer på saken. Men hon kom tillbaka. "Nu är det faktiskt så att jag har sett er pussas!" Adam: "Är det så, haha okej". Hon: "Men pussas igen!" så fick vi göre det :p Hon började snacka om sina kusiner :s helt plötsligt o massa, men efter ett tag sa hon igen: "Pussas!" lade händerna på mitt o hans huvud o tryckte oss emot varandra, fnissade och sprang iväg... ? :p


Jag e så sjukt trött. Har inte sovit bra/länge inatt. Ska göra te nu, gå ut på balkongen o sedan lägga mig. Kommer somna framför datorn annars :p




Då var helgen slut...

   Bläh! Jag har inte hunnit vila ändå :( Alltid så. Har alltid planer på hur mycket jag ska vila ut på helgerna, men det går ändå aldrig.
  Jobbet igår gick jättebra! Var sjukt mycket folk :o 200 pers på 1,5 timme. Men det e ändå skönt, då går tidgen mycket fortare.
   Hon som jag jobbade med, Ellen, ska flytta till Frankrike om en vecka. Spännande! Hon ska vara där i 4 månader helt själv och lära sig franska. Lite halv-läskigt, men ändå kul :)
 
 Imorrn ska man då till skolan igen. 2 timmar röst & rörelse. Måndagar kan verkligen inte börja "bättre" ! Men jag ska sluta klaga, det är ändå bara till jul.
  Ska lägga upp mitt schema sen btw :)

Nu ska jag ta det lite lugnt och göra te. Gå ut på balkongen o ta en cigarett, borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och läsa denna bok:


 


Den är faktiskt otroligt bra! Har massa andra böcker att läsa efter den :]


 

Mwah!

Följ min blogg med bloggkoll !

Har fan varit medlem på denna sida länge, och bevakar redan några bloggar! En rätt bra sida om man inte orkar komma ihåg vad allas bloggar heter :)

Fredag.

Skönt! Haha, typ 1,5 halv dag i skolan kan man säga? :p Men jag e redan opeppad. Hörde vad vi skulle göra under kursen Engelska B. Snacka om typ IG för mig? Fast jag ska ändå försöka ha lite positiva tankar så kanske det går bra ändå, vem vet :)
Trött är jag iallafall. Fan, på sommarlovet e allt så lätt, man bryr sig inte... därför vänder man oftast på dygnet. Märktes verkligen att jag somnade tidigare för varje dag som gick. typ 04.30 i tisdags. 03.00 i onsdags o 02.00 igår :D nu är jag iallafall sjukt trött, höll på att somna framför datorn för typ halvtimme sen :/
Men det brukar lösa sig till slut, så det e ingen fara :)

Helgen ser iallafall nästan helt planerade ut.
- Imorrn jobbar jag 11.30 - 14.30 i Huddinge (>.< men det e typ bara en gång), sen när jag slutar så väntar Adam o hans mor på mig där med bilen o vi åker direkt till Therese, Adams storebrors tjej som fyller 21. Ska fika oså, har aldrig träffat de innan heller, ska bli kul!
Och på kvällen är vi ensamma. Ska laga god middag o ha allmänt mys :]
- På söndag ska jag försöka sova ut. Sen jobbar Adam vid 17.00 o jag ska (äntligen) iväg o träna då. Ska verkligen börja göra det nu. Man kan alltid hitta på en ursäkt att inte gå :p (vilket jag oftast gör har jag märkt -.-)

Nu iallafall, så ska jag ta det lite lugnt (haha, hur länge ska jag göra det egentligen?), sen ta en dusch, packa lite och kanske åka iväg till Långholmen om folk fortfarande är där och om jag orkar.

Skriver imorrn om jobbet (som jag inte varit på i typ ett halvt-år) :p


Så sant asså xD






Ja, jag har sett de bilderna innan, men ändå kul att lägga upp de :p

190

Ikväll är en sån kväll då jag känner att allt e piss. Ogillar såna kvällar, men så blir det ibland. Sen känner jag mig värdelös också. Det följer liksom alltid med på köpet.
Allvarligt så förstår jag inte ibland hur jävla "tur" jag kan ha. Alla runt omkring har börjat skolan nu. Många började idag.
För vissa är det inte någon större grej. "Som vanligt" liksom. För vissa är det en positiv grej. Träffa sina klasskompisar som man inte varit med på sommaren men ändå umgås med. För vissa, som börjar i en ny skola är det också positivt (oftast). Ny klass, nya kompisar...
För mig (jag börjar då imorrn, så jag vet ändå inte säkert hur det blir), men just nu känns det bara piss. Jag har sån underbar tur just nu känner jag... Jag vill fan inte ens gå dit. Orkar inte se alla de där människorna igen (inte alla då såklart, många har jag ändå saknat). Visst, jag var positiv igår, men idag känns verkligen ingenting rätt.
Haha, klaga klaga klaga.
Men jag menar vadå? Bloggen skriver jag för mig själv. Ingen läser ändå, inte ens kompisarna (haha, finns ingenting intressant o läsa ens).
Så ja...

Finns även andra tankar just nu, men de orkar jag inte ta upp här. De får jag spara för mig själv.

Detta tröstar jag mig själv just nu med:



Fast nu har det blivit äckligt... Kul.

Nu börjar det igen!

  Okej. På sommaren har man (eller jag) inte varit så duktig på att uppdatera bloggen. Kanske inte så konstigt med tanke på att man jämt var ute eller hade bara något annat bättre för sig än att sitta framför datorn.
  Nu iallafall, eftersom skolan börjar imorrn (för mig. för älsk började idag), så ska jag komma tillbaka igen o skriva. Då har jag mina rutiner o då finns det oftast tid för att sitta här.
  Egentligen så är jag inte så peppad på skolan, men försöker tänka positivt. Var iväg till stan igår, solade solarium :D och köpte skrivböcker oså. Verkligen tips till de som vill bli lite gladare innan skolan börjar, ialla fall tjejer.
  Så imorrn klockan 13.00 så gäller det! >.<

Btw, vafan? Kissie o Blondin bella? Verkar som att Kissie bokstavligen härmar Bella. Först märkte jag att Kissies design var exakt som hennes, sen nu började hon också med det där "Fölk Kissie i din mobil" och bilder under headern... Patetiskt?
 Haha Nils har ändå mer besökare än va Kissie har. :D




Yeye.

  Haha, förra inlägget var lite knas...
Idag är en helt värdelös dag känns det som. Jag har blivit arg kanske 156 gånger, skrikit x antal gånger etc. Inte kul med andra ord. Sitter här, ont i huvudet, gör ingenting typ, väntar på Adam som, på något sätt, tänkte fixa cigg åt mig :)
   Såg att blondinbella ska ha en jävla assistent. Bortskämda jävel. Fyfan, kan inte ta hand om allt själv eller?
Stör mig också på folk som fortfarande är missnöjda, fast de får allt av sina föräldrar, behöver inte jobba eller anstränga sig på något sätt. Tänk på att det finns folk som har det värre än du.
  Olika planer för ikväll, kanske bara ska va hemma... har inte bestämt än.
Fyfan, snart börjar skolan igen. Gah, orkar inte. Eller på ett sätt är det soft, få sina rutiner tillbaka, men när jag tänker efter. Vissa människor där... Orkar inte >.<
  Aja, vet inte vad jag ska göra. Tror han åkte hem... Bra.


Så slutade hennes patetiska liv,
sorgligt eller inte, det vet man inte.
Det regnade ute...



1 vecka kvar.

  Jaha. Så fort har då sommarlovet gått. Men det är ändå skönt, orkar inte ha sommarlov längre. Allt känns bara segt nu. Finns inget o göra.
  Inatt gibbade vi. Va rätt okej kul :) Sov till 3 sen, så nu är jag rätt så trött. Åkte förövrigt till Adams pappa vid 5 där man fick soppa och tacos. Gott! :D
  Konstigt väder vägrar försvinna. Fint på dagen, regn hela kvällen. Trist!
 Haha vill skriva så mycket typ...
Om att jag sitter här, lyssnar på musik, dricker te (mys!).
Min plattång har nu kommit, ska hämta den imorrn!
Måste fixa massa saker inför skolan.
Träffa massa människor.
Fixa ett bord.

Det jag gjort är iallafall att köpa säng och ringt till jobbet. Najsnajs!

Nu ska jag ta en cigarett och sedan lägga mig. Sjukt trött!
Pöss <3




Klockan är liksom 05.40 !

  O vad gör jag uppe? >.<  Dagen har varit helt värdelös (nästan). Den började ungefär vid 17.00 och har inte slutat än. Vet inte om vi ens ska sova eller inte.
  Kollade på en film igår kväll/natt, som heter Rec. En av de obehagligaste filmerna jag har sett. Kolla på den om ni känner att skräck är det som skulle passa för stunden.
  Idag (efter lite städning) kom grabbarna över, o vi var ju tvingna att visa den för dem (den va fortf lika obehaglig som första gången). Efter den var det inte nog med skräck, så jag o Adam såg Barnhemmet, som går på bio just nu. Rätt okej film, lite lik The Others med Nicole Kidman (som är också rätt obehaglig).  Mycket film det blev för min del alltså!

 Annars är det helt okej här :) trött som fan, men det är rätt lugnt, kanske somnar snart, vem vet :) Upp imorrn o städa iallafall! (eller snarare idag >.< ).
 
 Nu blir det då ännu mer film! Haha :p

P.S.  "Följ blondinbella i din mobil!"  Vafan? Jag garvade länge...




Asgoda läppsyl från Kicks, 55 kr


Om o om igen.

Sitter/ligger i min sköna säng nu. Eller nästansäng. Ensam ikväll. Skönt? Javisst!
Haha läste några anteckningar som jag brukar göra när jag har mycket tid för mig själv, o sitter o funderar över mitt liv. Kom på riktigt bra saker faktiskt. Samt lösningar till vissa problem. Nu måste jag bara sätta igång o försöka förändra det.
En sak som jag tydligen hade fel om, var en viktig del i mitt liv, som jag trodde skulle bli bättre... Men nej. Och nu så var det lättare o gå. Inte som förut: "Ska jag ringa?" "Eller sms:a?" "Shit shit, jag kan inte va såhär" osv. Men nu kändes det rätt att bara ta mina saker o dra. Inte föralltid såklart, men tills jag fixar nåra saker, samlar mig och är beredd att va "någon-som-han-tror-alltid-kommer-va-där-vad-han-än-gör". Varför ska jag försöka förändra någon? Varför ska det alltid va jag som tar tag i saker o försöker göra allt bättre? Varför måste det alltid vara jag som är "den som tar saker seriöst"?
Livsfilosofin hos båda är tydligen "Jag gör vad jag vill, när jag vill o hur jag vill. (duingårinteiminaplaner)" Fine.


Dag I imorrn.