-

 - Stress-dagen idag på länge, kan jag nog börja med. Jag hade ju prov i Naturkunskap B idag (vilket jävla tjat om det på senaste), som då började 08.25. Jag räknade ut att jag måste GÅ hemifrån senast 50 min innan jag börjar så kommer jag perfekt o chill :) Men jag VAKNADE 07.40. Panik kan jag ju bara säga... På nåt sjukt vis var jag dock nere vid tuber efter eb kvart (o ja, jag duschade oxå). Helt sjukt.
  Provet gick då åt helvete, men fick G- iallafall, ändå nåt >.< surt, eftersom jag pluggade o kunde alla instuderingsfrågorna. "Jahaaa... du pluggade på de", sa hon. Jaha? Vafan ska man annars plugga på då? Suck.
  Imorrn är då engelska-provet. Suttit o pluggat sen 7, e typ klar nu... Hoppas det går bra >.<
 Annars är det helt okej, trött som fan, ska lägga mig snart... Vill bara ha denna vecka avklarad.

 - Btw om blogg. Alltså haha, kollade in de nominerade i VeckoRevyn Bloggawards. Haha alltså... Ta bara de där modebloggerskorna. "Jaaa, altså jag köpte en väska för 3000:- idag, den e så fin o praktisk!" Jaha okej? O vem har råd med det förutom Blondinbella och Kenza o såna som de? Ja förlåt, o vissa "pappa-batalar" också. Jag menar, ja, inte så att man sitter o lever på bidrag (som jag förövrigt blev tillsagd om idag, för att jag är invandrare?). Nemen alltså? Hur gamla är de liksom? Ta bara den där jävla Kissie. Så sjukt bortskämd människa så det är inte sant...
  O hennes patetiska fråga som lyder: "Bloggar ni för att bli stora? Det måste ni väl göra? hihihi". Varför skulle man? Alltså jag menar varför skriver vi våra läxor o allt på datorn nu för tiden? Jo, för att det är smidigare, lättare. Varför skulle man inte skriva blogg om man inte är stor? Om alla blir stora då? Hur kul blir det?
 
  Tycker inte heller att man ska höra något sånt från en falsk människa. Jag menar, allt det där "stora" är ju ganska falskt. Som Kissie liksom. "Jag färgade håret blont för att jag vet att blondiner får mest uppmärksamhet. Och sedan började jag skriva massa korkade saker, för att det är det alla vill läsa om". Hur falskt låter inte det?
 Dem tre:

1. Jag är dum-i-huvet-blondin. Jag fattar 0. Bloggar för att jag tycker om "My famous life..."
2. Jag äger hela världen (okej, kanske inte nu men kommer att göra det om några år). Fan vad jag e bra!
3. Jag är plutti-gull, har shoppat lite idag och varit ute med lille Gucci.

*kräkreflex*<3

Kommentarer
Postat av: cornelia

love u

2008-10-13 @ 23:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback