Beauty and the geek

  Har verkligen nördat den serien i de senaste två dagar. Sett klart season 1. Kuuul :D
Missade So you think you can dance igår igen, fockme.
 Iallafall. Det är jättemycket som behöver pluggas, men jag har inte ens börjat. Fyfan. Måste nog sitta nu o plugga matte.
 Köpte Buzz igår, haha, helt plötsligt, bara för att party-skivan till SingStar fanns inte. Men det e lika kul det med.
Gaaah! A:et på tangentbordet ploppade ut helt plötsligt igår, så nu är det ett hål där o man måste trycka i fingret för att det ska komma upp ett "a". Varför inte Z liksom? Det använder man inte lika mycket >.< Måste fixa det.
  O btw! Jag ska börja spara till en ny dator tänkte jag :D Vill spela och det går inte så jätte bra på min bärbara... =/ Men det löser sig säkert...

  Nu måste jag plugga dårå, lycka till >.<

 P.s. Våren är typ på väg (a)


 image180

134

  Tröött. Haha, kom hem klockan 7 imorse, har sovit lite grann i typ 30 min "Inatt". Najs, va ? Var hemma hos Mikaela igår, sådär, lite surt ibland för att folk började snacka om saker som man egentligen inte pratar om på en fest, sen drogs det ut på 2 timmar eller nåt, till slut orkade man inte. Osen bara för att jag va sur för det, så trodde folk att jag va sur på en annan sak, men jag har ju fan växt upp. Det e klart att det inte gör mig glad varje gång, men det e en annan sak. Kanske du får veta nån gång :D Haha, nemen det vet du redan kanske, inte vet jag.
  Hade asont i magen fre-lör-sön. Jobbigt som fan! + lite förskyld här o där, men det kan man leva med. "Gibbade" i lördags, var liksom helt okej sådär, inget speciellt och inget nytt så.
 
 Fyfan va seg man kan va :p Sitter här i t-shirt o shorts, käkar chips, hah tjock, ska kolla nån najs film eller ännu bättre Top Model, aah, börjat kolla på det igen.
 
  Missade So you think you can dance igår. Kom på att jag va hemma vid den tiden oxå, fandåh. Men det e idag oxå, klockan 20.00 på femman. Har ställt klockan o grejer.
 
 Hejdo.


image179

Yes.

 Sitter hemma. Orkade verkligen inte gå till skolan idag. Den här veckan har varit  helt allmänt konstig =/
Kanske beror på att jag håller på o bli sjuk, fast jag låter inte det hända. Och kanske beror det på massa tankar jag har i huvudet, och faktumet att det aldrig kommer att hända. Bara du som avgör.
 Drömde en sjuk drömm idag, fast kanske den underbaraste på länge, ville inte vakna upp. Det dåliga var att jag kände inte riktigt det jag ville, det jag saknar som mest. Knas.
 Känns som det e för  mycket just nu. Måste plugga galet mycket på lovet, men det är inte det. Förutom det finns det olika känslor som jag inte/kanske vill ha. Dem stööööör. Jag måste göra något åt saken, kanske ska snacka med någon lite senare om problemet om nån vill lyssna xD
 
 Jag önskar verkligen att folk inte tänkte så mycket ibland.

Nu är det lov iallafall. Eller egentligen klockan 14.00 börjar lovet, men jag har ju lov :D så att säga. Så nu börjar lediga veckan, underbart! <3


image178

1 dag kvar.

  Nu är det bara imorrn kvar, sen är det lov! :D
Hade engelska muntliga idag, gick helt okej, tyckte jag o läraren sa samma sak.
Annars har dagen varit sådär, lite sur hit o dit, men sånt händer (o du förtjänar stryk, men jag e snäll fortfarande).
 Haha, har tänkt ut olika planer ifall att, jävla psykopat jag är, men okej (a)
E galet trött, ska lägga mig om typ 2 timmar om jag ens håller ut tills dess.
 Hejdo.

Hah.

  Hm, vad hette du nu igen? :p
Så säger män efter sex.

Oxen:  Okej, nu börjar vi om från början!
Väduren:  Fyfan va hungrig jag e, kan jag få den där pizzan?
Tvillingarna:   Var är fjärrkontrollen till tv:n?
Stenbocken:   Ge mig ditt telefonnummer ;)
Kräftan:  När ska vi gifta oss?
Skytten:  Ring inte. Jag ringer själv.
Vattumannen:  Ska vi testa UTAN kläder nu?
Vågen:  Om du tyckte om det, så tyckte jag om det oxå.
Fiskarna:  Hm, vad hette du nu igen?
Skorpionen:  Ja, jag kan väl släppa dig. Du ska ju inte behöva sitta fast vid sängen...
Lejonet:  Visst var jag underbar?
Jungfrun:  Jag måste fixa sängen.


image177

2 dagar kvar.

 Alltså hur fan kan man va så jävla egoistisk? Vem fan tror du att du är? Varför tror du att du är mer värd än vad andra är? Varför tror du jämt att du e så fucking speciell? Du e fan inte det på något sätt. Du är inte snygg för det första, din humor är torr o dum. Pekar fingret? Du garvar. Torr. Oj, snygg du är när du e full, ofräsch som fan! Ew. O du kallar dig värd. O när fan ska du hålla käften? När ska du sluta säga de sakerna om o om igen. Skriva dem överallt. Håll bara käften. Gå vidare. Glöm! Vafan vet du ens om någon annans känslor. Du vet inte ett jävla piss. Men ändå tycker du att du är den enda. Pff, fuck off.
Hatar verkligen såna människor.

Falska jävla leender jag har gett, för ofta. Nu är det slut på det. Varför ska man va jämt så jävla gullig mot alla när man inte får ett jävla piss tillbaka. Jag har dem som betyder och dem som är "normala", men fan heller ska de andra få nånting. Idag insåg jag bara hur jävla lugn jag kan vara o ta emot skit, o sen få ut allt tillmaka emot dem, fast så att jag själv vinner på det. Ä g d, säger man ju bara. Tänk nästa gång, för allt du gör, har konsekvenser. Om du inte kan ta dem, sitt o håll käften.

 
Fyfan vilken jobbig dag. Är jävligt irriterad på allt som rör sig, förutom nåra.Så sjukt trött på skolan +  att idag fick jag veta att jag har missat 11 av 17 engelska lektioner på 3 månader. Ah, det e klart. Det betyder att jag har gått i 3 veckors tid, vafan gjorde jag de andra 8 veckorna då? Skolkade? No way.
 Det känns som om man kämpar o kämpar, men ändå går allt åt helvete. Gick iofs bra på svenskan idag, men det är det enda. Fyfan va allt e för mycket.
 Ska inte jobba nånting på lovet. Underbart. Måste verkligen ha tid för mig själv. Måste plugga sjukt mycket också. GAAAH.

 Aya, ska gå o ta ett bad eller nåt. Kanske ska spela Warcraft senare ikväll, måste ju trots allt bekämpa Illidan, eller vafan han nu heter xD

 image176

Vill.Vill.Vill.

 Gah! Jag orkar inte med nånting längre känns det som. Jag ska upp 6, senast 6,30, dvs om 6 timmar, o jag har inte ens planer på att lägga mig. Hellre lyssnar jag på musik eller bara gör ingenting, men inte sover. Varför? För att då går tiden fortare o man vaknar som det gått 5 min bara, oså måste man till den där byggnaden med stora fönster, fula, tråkiga dörrar, likadana stolar och bänkar. Skolan. Jag hatar den. Usch. Jag vill ha...
 
   Lov. Då är man fri. Gör vad du vill. Vill du sova till klockan 3 på dagen? Varsågod! Vill du lägga dig vid den tiden kanske? Gör vafan du vill! tack Gud, 3 dagar kvar.
 Pengar. Det vill väl alla ha? Men jag vill ha oxå då.
  Klänning.  ? Tjejhormonerna vaknade upp o jag insåg att jag behöver en klänning. Inte tunika, för det har jag. Eller vissa ser ju iofs likadana ut som en klänning, men nånting i den stilen :p
Utomlands. Till Englands kust långt nere, där det finns gamla, övergivna slott. Blev inspererad av "Tristan och Isolde", som jag faktiskt läst ut! :D Vore häftigt.
Till NY. Bara för att jag vill.
 och
  SOMMAR. Det säger allt. Snart snart snart :p

image175

"Ju mer en kvinna har älskat, desto grymmare blir hennes hämnd".
Tyvärr, jag har någonting som kallas stolthet, och att svälja den har jag inte lärt mig.
Nu är jag trött på detta, fråga inte varför.
Helg.

   Alltså.
Helgen. Har varit helt ok, inte bättre än förra, men whatever.
I fredags var jag o Hanna på Melodifestivalen, genrepet. Sådär, okej liksom, förutom att killarna ringde hela tiden, lite irriterande, när man bara tänker på sig själv hela tiden, osen kallar oss för "dumma brudar" efteråt. Yep, men tjejer kommer väl alltid va "de dumma" ? Eller har jag fel grabbar? Orka verkligen, så jävla trött på sånt snack, även om jag vet att det är på skoj.
I lördags hände det inte så mycket dagen, kollade på filmen "Utlämnad". Den va asbra :D Sen på kvällen så hann jag duscha OCH fixa mig snyggt på 25 min :o Rekord! Aldrig fixat mig + duschat så snabbt med så pass bra resultat ;D
Efter det drog jag och Oa hem till honom, käkade och drog till Eric där det var "chillkrök", vilket var sådär halv-kul tyckte jag, så jag o Oa lånde nåra filmer, gick hem till honom och tog det lugnt =) Mys!
Idag, söndag, har jag bara chillat hos Oa. Sen åkte jag hem o nu tankar jag Warcraft III, ska köra, haha :D MÅSTE gibba på påsklovet! Ska spela, istället för o läsa Tristan o Isolde. Men orkar verkligen inte läsa den tråkiga bokeeen...

 SNART ÄR DET LOV DÅ :]


image174

Jag är tillbaka.

  Ska nog ändå fortsätta skriva här. Är så van vid det. Så palla metrobloggen :p
Dagen har varit helt okej först. Skolan, träna, osen stan o träffa Adam, Hanna, Hector och Lukas. Var med de i ungefär 20-30 min, tills alla drog hem.
 När jag kom hem förstördes kvällen helt iochmed att jag ringde farsan o det slutar alltid med bråk.
Orkar inte skriva just nu, men ska bli bättre sen :) Hejdo

image173