Mjau.

  Hahaha :D Jag fattar inte vad jag gör, men jag har aslätt för o skita i lektioner o samtidigt lyckas jag få bra betyg. Ingen jävla aning hur det går ihop, men tydligen gör det det! ;p
   Kom till skolan idag, 5 min innan engelskan sluta >.< Hon va inte ens där så jag gick o käka direkt, sen skippade jag historian, för skulle ändå inte gå på idrotten sen o blabla. Alltså åkte jag till skolan, käkade o stack. Haha kung =)
   Åkte till dalen, till skolkarn <3  mysigt as usual ;D Åkte till stan sen, åt glass o på donken. Tjocki.
Psshaha flummigt. Har typ värdens huvudvärk (som jag brukar ha på kvällarna) o dunkar musik i hörlurarna på högsta. Smartie.

 JAJA, imorrn e jag ledig, så synd för er andra. Softa galet!

Men men pallar inte skriva nu e upptagen!
Pyys <3

 Världens Top 10 snyggaste män.
Jens Lapidus
HANS BOK HAR JAG LÄST! GYMT BRA!



Snabba Caaaash <3

27:e maj

  Har verkligen absolut ingenting att säga om den här dagen. Började helt okej, fortsättningen var underbar, sen så fuckades allt upp. Orkar inte bry mig längre asså. Orkar inte ha huvudvärk varje dag om samma jävla sak. Älska människor som gör vad de vill o skiter i andra. Så ska jag oxå börja va, fast på ett annat sätt. På ett sätt som får mig att må bra, att inte tänka på onödiga saker, men samtidigt, behandla andra med respekt. Spelar ingen roll om det är någon du känner eller inte. Fuck it. Ska leva mitt liv. Ta en dag i taget. Det funkar alltig. Har testat.

Sommarlov redan kanske? =)

  Alltså helt meningslös "skoldag". Sket i Röst o Rörelse, vägrade gå upp (kontigt?). Tänkte gå till matten, alltså sista lektionen, för spanska kursen e slut. Jag kommer dit, o tydligen så har vi ingen matte så då "slutar" jag. Fanns det nån poäng i o komma till skolan överhuvudtaget? Förutom då att jag fick reda på att jag fick MVG i spanska :D Suckers!

  Annars har det väl varit en fin varm dag, inget o klaga på direkt :) Va med bejb <3 Alltid soft =)
Nu har jag nästan läst ut "Snabba cash". Typ bästa boken hittils? Ligger typ nästan i slutet, spännande som fan, ska lägga mig o läsa nu tänkte jag :D

  Sjukt trött. Börjar 12.10 imorrn, heaven? :D 1 vecka kvar nu, helt underbart.

 Sommar, here we come! <3




Jag tänkte att jag kanske mår extremt bra på senaste?
Fast jag har ändå en del plugg.
Sover dåligt.
Äter dåligt.
Huvudvärk/migrän.

Men vem fan tänker på det :p

Wiiiii :D

   Nu är helgen över, alltså hur sjukt fort går inte tiden egentligen? Har inte ens hunnit skriva, haha :p
I fredags åkte jag till Hanna <3 Vi utbytte nåra tankar om olika saker, skönt :) Sen åkte jag med grabbarna till dalen, sov hos Adam. Haha Blåtand <3 :p  Inte så mycket mer med kvällen, orkar inte skriva så mycket heller =)
Lördags vaknade vi, så var det asbra väder ute :D Segate lite, åkte till kärrtorp, fast jag var tvungen att åka hem efter typ 10 minuter, skulle ju va barnvakt >.< men det gick iofs bra, allt va lugnt, ungen somna fort o då var det dags för ESC. O

RYSSLAND VANN!!!

Jag grät, jag driver inte. Fyfan va jag blev glad, äntligen! Ringde moster, fast det var typ 3 på natten hos de, men hon sov inte haha :D Sverige kom 18:e plats, hahaha synd Charlotte xD
 Adam sov här så det va najs :p
Idag skulle han jobba vid 5. Så vi chillade här, sen åkte vi in till stan. Jag - vidare till Liljeholmen o lite mys med Cornelia o Tanja :)
  Mötte upp Eric efter typ en timma, käkade oså.

Chillhelg ändå :) Alltid najs med sånt.

Kom hem typ för lite mer än en timma sen. Är egentligen astrött, men vill ändå inte sova :s hur det kan gå ihop.
Imorrn får jag reda på hur det gick på spanskan GAAH jag dör! 2 lektioner annars bara iofs, det e naaajze :D

Nu måste jag ändå sova fan!

Puss <3





<3

Ooh, helg :]

  Jaha då var det dags för fredag :o Är det bara jag som tycker att tiden går sjukt fort? >.<
Idag var det en bra dag :) Eller den började pissdåligt men sen kändes det som om allt fixade sig självt?. Kom i tid till spanskan, vi var 5 pers (!), synd, för idag var den sista lektionen o just då man skulle göra bra av sig o höja sitt betyg. Men iallafall. Ingen aning hur det gick, hoppas på det bästa. På måndag får jag svaret, gaaah.
  Kommer ut helt missnöjd från lektionen, går till matten (där jag inte varit på kanske 3 veckor?) o frågar om jag ska göra Del 2 (som jag fösov förut). Men det behövde jag inte :D + fick reda på att jag har fått VG i Matte A. Underbaaaart!
  Inge nytt på datakunskapen, fortfarande MVG nivå.
Men EFTER var det dags för grovångest. Kunde inte min monolog utantill till teatern. Men Cornelia peppade mig o jag lärde mig den på 20 min. Satt perfekt. Så plötsligt blev det inte alls dum dag! :D

 
På kvällen hade Anna (RöRö läraren) bokat 12 biljetter på dansens hus, där Kungliga svenska balettskolan  och Balettakademien hade stor föreställning. Fyfan va sjukt bra de var. Alla - max 20 år, sjukt duktiga. Den håller på i Dansens Hus tills den 24:e, om ni har 50 spänn över, gå på den! Ska inte ens säga "värt pengarna", utan FÖR BILLIGT! :p
   Så jag blev så jävla taggad på o börja dansa. Ja, igen. Började nästan gråta för jag saknar dans så sjukt jävla mycket. Gaah. Måste bara bestämma mig o ge mig själv en kick.

  Jaja, nu ska jag ut på balkongen osen läsa engelskan o förbereda lite för morgondagens uppsats om 80-talet. Bläää >.<

Ha det bäst då :]




 

Min kärlek till den här kvinnan.

   Skrivet ett inlägg till, separat, för att den här kvinnan förtjänar det så sjukt mycket.
I början på skolåret var det lite bitch-stämning, men jag gillade dig direkt redan då. Ångrar inte att vi började umgås. Nu står du så sjukt nära gumman. Vilka är de snyggaste/bitchigaste/sexigaste brudarna i skolan om inte vi?
  Jag är så obeskrivligt glad för att jag lärde känna dig och har dig som kompis nu. Så glad att vi kom varandra nära. Du är en av de underbaraste människorna jag har träffat. Du säger att du inte duger? Att du är som alla andra? Bullshit. Du är så otroligt speciell, både på utsidan och insidan. Du har utstrålningen, som många tjejer drömmer om. Du har personligheten som ingen kan motså. Du har götten som ingen missar ;)
 Vi är så otroligt lika, vilket e så himla skönt. Förstår varandra, fast vi inte ens avslutat meningen. Så himla skönt o bara ringa dig, för jag vet att du förstår. Vad jag än gör, så vet jag att du inte kommer döma mig. Bara peppa. Bara lyssna.
  Känns så skönt att ha dig vid min sida, för med dig känns det som om jag klarar allt. Verkligen allt.

 O du vet att jag alltid står bakom dig. Jag peppar dig till max, för att du är värd så jävla jävla mycket i världen. Du kan gå hur långt som helst. Jag finns alltid här, du vet det, men jag säger det igen. Sviker aldrig dig. Du betyder så sjukt mycket.

 Dagen jag träffa dig, kommer jag aldrig glömma. Dagen då jag träffade en ängel.

Jag älskar dig, Cornelia Dahlin.




 

Skriver vid 1, ovanligt? :p

  Nu är det fan torsdag igen ju! :D  Alltid trevligt med en torsdag, då man ska ha sista spanska lektionen på morgonen, osen kunna monologen utantill (kan inte ett piss, men ah).
  Vem fick VG på eng nationella? :D !  Nöjd nöjd :)
Dagen har förövrigt gått fint. Varit i stan först med Adam, Lukas o Sam. Sen drog Adam till jobbmöte o vi mötte upp Cornelia o Alicia i Stureplan ;p Lukas visade sjukt najsa extremtdyra sexy-underkläder-affären :D Den gillade vi grovt.
   Gick runt o shoppade lite med Cornelia efteråt. Alltid trevligt :] Köpte en plånbok (äntligen!), haha Hanna, fett synd, fick den för 20% billigare :p
    Avslutningen på dagen var då mysigast :] Fika i Rådmansgatan och promenaden ända bort till Fridhemsplan. Mys på högsta nivå och glädje för dagen.


    Som avslutning på detta inlägg vill jag bara säga att imorgon ska jag köpa
Schwarzkopf Got2b 2 sexy - mousse eller/och spray.
Ska tydligen vara bra (eftersom den är rätt dyr, 80 kr. tror jag)
men det bästa är att den luktar
HALLONSODA
Gott ^^

Här är den:




Puuuss <3

Bring me Flowers

Ojdå :D Nu har de tydligen fört över min blogg till Publishme.se, haha ;D Fett soft, eller? :/
Iallafall, nu är klockan fan halv två o jag sover inte >.< Har allvarligt probem med att sova tidigt. Jag hinner inte med allt på dagen, jag känner att jag slösar bort tid ifall jag lägger mig tidigt. Sen får jag ju stå ut med grov huvudvärk havladagen, men vafan, Ipren? Hallå? :p
  Dagen har varit ändå helt okej faktiskt. Först försov jag det fina vädret o vaknade då det regnade. Trevligt. Men sen gick jag o Adam ut o då var det sooooligt :D Alltid lika glad blir man faktiskt. Imorrn ska det tydligen oxå va soligt! (eller idag).
  Hoppas verkligen det :]
Träffade Lukas o Maggie idag oxå, alltid lika trevligt :)

 Vi har nu räknat ut att det är 2 veckor kvar. Fyfan. Skönt? Ja. Ångest? JAA. Jag har inte börjat på ett piss vi har kvar i skolan, o 2 veckor kvar känns sådär, halv-stressigt? Usch. Men sen e belöningen najs iallafall :D Det ska man inte glömma  =)

 God natt, o skärp er i skolan! :) (alltså, va inte som jag :p)






Den 20:e maj. Vad kan man säga om den dagen? (eller kanske snarare natten :p)
Hela grejen. Kan fortfarande inte bli van vid det.
Visst, kanske gör stor grej av det, men som sagt, för mig är det det.
Faktiskt.
Det är dagen jag har längtat efter länge. Syns det? Haha :D
Ångrar inte en sekund med dig.
Ångrar inte ett enda ord jag sa till dig.
Ångrar inte det jag svarade.
Även om det verkade osäkert, så har jag aldrig varit så säker på något, som på det här.

A  <3

Let it Out..

  Musiiiik :D  Ljudet på min dator fuckar, har startat om typ 3 gånger, går ändå inte. Flipp. Men jag har min mp3, det e iofs skööönt >.<
   Helgen dårå människor! Har varit helt okej soft  =)  Hängt i dalen nästan hela tiden, förutom fredags (då jag var som snyggast). (Varför tar jag aldrig nåra bilder? fyfan va tråkigt!)
  
Varit med Adam för det mesta  ;D
O idag var det slut på att sova borta, så jag skulle hem. Cornelia ringde o vi åkte till mig. Jag fixade mys på balkongen: med filtar, kaffe, hembakad chokladkaka med grädde, cigg. Även om det var kallt ute så var det lugnt, satt i jackor o med filt så :D
   Alltså irriterande! Först är det nästan 30 grader, sen helt plötsligt är det höst igen. Skiiit.

 Oså skola imorrn. Heelt jävla onödigt, jag orkar verkligen inte. Man kommer till skolan, gör ingenting, osen går man hem. Slöseri med tid? Skoja inte!
  Jag vill bara att det här ska ta slut, vill ha fint väder, vill ha mer pengar, vill ha cola (?)

 HALLÅ JAG DRIVER INTE, IDAG HAR MAN VARIT GANGSTA GIRL PÅ HÖÖG NIVÅ :D

 
 Puss på er, sexy people <3

image199

Kiss my ass, bitch! ;p

:D

  Förra inlägget lät helt negativt. Kan säga att denna dag har verkligen inte varit så. Verkligen inte.
Åkte från Adam vid 12. Mötte upp Liz i Slussen, åkte till rådmansgatan o hyrde film (kollade aldrig på den). Åkte hem till mig, chilla vid datorn med musik o en massa chips, käkade pasta (<3) och tog det allmänt lugnt.
   Vid 5 duschade jag o fixade mig. Vi åkte till kungsan o mötte upp Oliver o Hanna :) Rix FM idag. Haha keffa artister nästan alla :p
  Jag ringde grabs o tvingade dem komma dit. Jävligt rätt hade jag där. De kom :D
Det var trevligt, tycker jag iallfall. Varför inte alltid se det positiva i saken? >.<
   Jason Mraz <3 Allvarligt. Visst, tog andras låtar, men vafan. Snubben är ju grym !

 Riktig halleluja moment idag då. Faktiskt. Tack hjärtat <3

Lyckad kväll iallafall :]

image198


Kvällens playlist:

Frank Sinatra - New York, New York
Frank Sinatra - Fly me to the moon
Jason Mraz - I'm yours
Dirty Dancing Soundtrack - Stay
Dirty Dancing Soundrtrack - Hungry Eyes


Gamla låtar hela bunten, men kan verkligen inte låta bli att le :]


Nuu är det torsdag :D

  Jaha :] Nu är det torsdag och man har ingen skoola :D Eller egentligen har jag teater vid 13.40, men vem orkar gå på den? :p
  Sitter hemma hos Adam, haha. Han krigade till skolan nu vid 09.50, duktigt! Jag sitter här o vill egentligen inte gå ut,men vad ska man göra. Ska åka hem o chilla lite, kanske plugga.
 Vädret är riktigt äckligt. Fyfan. Tror iallafall inte att det regnar, men ändå ! Allt är grått igen. Ge oss sol! Föfan.
   
 Igår var det helt meningslöst o gå till skolan. Gjorde ingenting. Film på morgonen, Dirty Dancing <3, sen historian (nån som jobbade då, förutom Alicia? :P) osen idrott. Läraren e sjuk i huvet. Tänkte att vi skulle hoppa längdhopp i regnet. Glöm säger jag bara. Fast alla gjorde typ, men jag, Elin o Mattan drog. Ja, hon såg, men vem fan bryr sig. Alla håller på o bli sjuka nu typ. Idiot.

 Förövrigt så var det lite mys i dalen på kvällen, lite kallt, men okej :p

Tänkte gå ut på balkongen en stund nu, känna av vädret. Klä på mig o åka :p
Pöss<3

image197

Tisdag (?)

  Det e fan bara tisdag idag :o Känns som typ torsdag eller nåt...
Haha, idag hände nåt som aldrig hänt förut. Jag försov mig till nationella provet. Har inte ett dugg ångest faktiskt, hur hemskt det än låter, men jag bryr mig verkligen inte. Matte Del II. Bajs på det. Får jag göra så får jag, får jag inte, så skit samma med saken.
  Ingen idé o gå till skolan annars, iochmed att vi har kompleteringseftermiddag, då man gör alla prov man missat o så. Kommer ha en till nästa vecka tror jag. Är det då jag ska göra sv-provet eller nu? :/ Det e frågan.
  Men blabla, tråkigheter.
Måste sätta igång o städa vidare nu. Rensade min garderob igår, så jäävla skönt! :D O idag ska jag tvätta så mina kläder e fräscha o fina =)
   Orkar inte det känner jag, men måste man så måste man, orkar inte skjuta upp det.
Har världens jävla huvudvärk, det suger. Har det ganska ofta nu + känns som huvudet väger typ 100 kg. >.<

  Om det är bra eller dålig dag idag har jag inte bestämt mig... Får se mot kvällen :) Kanske ska möta upp en liten pöjke, haha :D Får se om jag orkar :P


image127


Sommaren e snart här asså, svär! ;D

Mm.





 Jungfrun


Vänlig, arbetsam, intelligent,
vetgirig och logisk.
Perfektionist och lite rädd för sina känslor.
Gillar att skvallra(?)






How I met my mp3.

  Alltså, haha :D Jag är nog den dummaste eller kanske smartaste människan i hela världen :) Nästan alla vet hur mycket jag saknar min mp3. Det var så att den dog för nu 2 veckor sen, och jag orkade verkligen inte ladda den. Jag la den på stolen som stod precis vid papperskorgen. En vecka senare började jag sakna mp3:n och bestämde mig för att ladda den igen. Men, jag hittade inte den :o Så jag sket i det.
  Idag! Haha, så tänkte jag... Asså den kanske visst hamnade i papperskorgen... Tänk om jag har slängt den?!?!
Så jag tog tag i det och rotade i min papperskorg (jens hadew slängd massa snus där i, fan va fräscht >.<) o... sjukaste... hahah  JAG HITTADE DEN DÄR!!!  Helt sjukt, jag blev sur och överlyklig på samma gång. Jag som tänkte gå o slänga sopor typ... fyfan.
   Mådde ännu värre när jag också tänkte på konversation med Adam om det, att man får ångest när man slänger sopor, för TÄNK OM det är nåt värdefullt (min mp3) som råkade hamna där av misstag!!
  Fyfan.

 Nu har jag den ialalfall, sitter o laddar min lilla bebis, för utan mp3 går jag fan inte ut =)

Sjukt fin dag idag kan jag ju lugnt säga :) Fint väder, härlig början på dagen och najs fortsättning. Asmys i Dalenparken med Adam och Kevin igår oxå för den delen :) Tänkte bara på det plötsligt.

 Kom hem vid 4, då andra halvan av släkten var här. Käkade lite grillat, lagom gott, osen tårta o "mingla". Satt där i typ 30 min max, sen orkade jag inte mer :p

O nuw, ska jag fixa lite nya låtar, duscha o fixa mig fort och bege mig till Medborgarplatsen, där jag ska möta Eric the Pon, så att säga :)
 
  Jag älskar vädret, stämningen, människorna och Liivet :D


image196


Man kanske e fin i profil ändå, fixa håret lite o ta bort vodkaflaskan bara :)
Pöss <3

Sool

  Idag fyller bruur 1 år :) Gulligt! Grattis Niklas Olov Alexander Eriksson.
Så nu har vi massa folk hemma, men jag har käkat så många smörgåsar så jag orkar inte va där. Ligger här med datan istället och snackar med lite folk.
 Orkar inte va inne egentligen, tänkte dra ut o sätta mig nånstans, ringa nåra och ta en cigg. Sen dra. Orkar verkligen inte va här längre, så jävla trist.
Asnice väder juu!!!
  Igår var det massa folk i tanto :) Fast vi va inte där länge ens, men spelar roll. Var med Liz, haha :D <3

Har sån jävla huvudvärk >.< och slö...


 image194

Puss <3

Idag är det fredag! :D

  Nu har det varit fredag i 13 minuter :D Känner redan stämningen alltså!
Jag har inte varit såhär trött på länge. Ligger här, helt död, hungrig(!) och lackar för det går inte boka biljetter till bion, o fuck sf sidan överhuvudtaget.
  Softaste dagen på länge fan. Försov mig, missade spanskan o matten, fast den gick typ ingen på. Kom vid 11, käkade hamburgare(!), sen behövde man tydligen inte gå på datorkunskapen, så vi solade i typ 3 timmar, helt underbart! Sen så var det teater, fast bara i en timme, gjorde typ ingenting. Alltså har jag haft "skola" i typ en timme idag :D Gaaalet skönt.

 Åh. Imorrn ska jag få "Snabba cash" o läsa till svenskan :) tänkte välja en bok som man kan läsa bara för att man vill liksom :)

Blablabla. Orkar inte ens hålla ögonen öppna, så nu jävlar ska jag resa på mig o stoppa nåt i käften (blir antagligen cigg istället för mat). Käkar typ ingenting nu asså! Jättejättelite >.< Icke bra...

 Godnightah!


image193

Tisdag, den 6:e maj.

Vilken jävla dag säger jag bara! Fyfan vad jag är irriterad... Sitter just nu på datorkunskapen och känner att nu ska jag fan skriva ett inlägg, laddat med massa irriterande och arga känslor.
Orkar inte med äckliga syv, nåra i klassen (som jämt tror att dem e så jävla bra), en annan person som e så jävla dryg som man bara kan komma (fast jag kan va värre, men vad får jag ut av det?).

Sen nu! Så går jag in o ser... ååååh. Jag e så sjukt jävla trött på dig. Älskar o läsa, för att en gång till se hur jävla blåst du är, MEN fyfan va jag inte orkar....
 Kan langa största kärleks brev-bekännelserna, och verkligen äga dig helt totalt, men vafan, känslor är nånting man håller för sig själv, speciellt efter så mycket du redan skrivit. Snälla, Håll Käften nån jävla gång. Lev ditt eget liv.

 Jag hatar att kännsa såhär, men vafan ska man göra? Jag vet inte vad jag vill längre.. Nån som kanske kan förklara för mig? >.<

image192

Vaalborg och lediga dagar <3

Ååh, sjukt skönt o va ledig. Längtade efter denna helg typ :D
Sitter hemma hos Adam. Han e hos gurka, haha, pallade inte hänga med. Iallafall.
Valborg. Var väl inte så värst lyckad egentligen, men duger ändå, förutom några jobbiga personer >.< Chillade hos Adam med gänget och Liz <3 fett soft, iochmed att det regnade ute. Ååh.
Igår. Skulle vi ha en middag, haha, men det blev asmycket ris, så alla fick typ :D Men varför inte liksom, var ju gott. Haha, kan fan inte säga så mycket om igår asså, vettefan varför, men det var soft =)
O idaaag har jag varit här typ hela dagen. Fettchill klädd, helt osminkad (vilket jag varit i typ 2 dagar :/ o bara ta det luuugnt. Köpte massa mat tillsammans o lagade fett god tacos. Älskar er gänget <3 Fyfan, vad skulle man göra utan er?
 O nu får jag tydligen inte sova :p ska gå o ta en snabbdusch och lägga mig kolla på film så länge :)

Denna helg ääger föfan <3

image191