Blablablablablablabla... bla!

   Undrar när jag ska gå o lägga mig. Vaarje dag tänker jag: nemen IDAG måste jag lägga mig tidigare... Men det går ju inte? Alltid finns det nåt som håller mig kvar. Som till exempel skriva blogg nu. 
  Okej. Ingenting jättejättejätteviktigt har hänt idag faktist. Körde snlbollskrig på rasten, fick skiitont i händerna, men hade kul   =)  Sen hade jag blivit utvald till att vara med o intervjua skolans blivande kurator. Egentligen skulle det vara Roza, men hon va ju inte i skolan idag så. Det blev jag iaf )))
  Sen, har jag inte gjort nåt spec. Förutom att kolla på Vänner, vilket gjorde så att jag blev gladare. O sen! Snackade jag med en kille, som har världens gulligaste msn-namn o som liknar Ashton Cuther ;p Jag vet inte vad det e, men det gör mig glad att snacka med honom bara. O NEJ, jag e inte kär eller nånting. Känner ju typ knappt honom, men... det e bara det att förut snacka vi aldrig med varandra, men nu... ;D 
  Aja. Seen har jag bestämt mig för nåra andra saker angående nåra i klassen. Får se om jag klarar av att göra det då ;)
  Oså sist, men inte minst. Jag tänker vakna imorn, o det första jag gör blir... att le :D får se om det påverkar nånting  =)


GLASS

Nu ska jag sova alla glada! O inte glada! :D

Jaha?

  O vad ska jag skriva då? Allt e bra med mig. Jag mår jättebra =)
Finns tyvärr inget o skriva om den här äckliga dagen så... aa (:

Hoppas ni har det bra...


gubbar


Hej då eller?

*rubriken har inget o säga*

  Det känns som söndag. Dels kanske för att jag har bara chillat idag typ o dels för att skolan slutade klockan 12.00. Jag gick hem till Jossie o var där i 5 timmar ingefär. Vi sjöng singstar spelade ett spel o hade bara allmänt kul. Sen åkte vi till  Värmdö gymnasium. Tyckte inte om det alls. Litet o FÖR likt Nytorp. O det e just det som är det värsta. Sen åkte jag o Eric till Kungshallen o åt. Jossie åkte hem.
  Jag var på bra humör när jag kom hem. Tyckte att allt var perfekt o att jag ska sitta vid datorn o göra nåra saker som jag hade tänkt mig. Men nej. Man brukar ju säga att nånting bra kommer när man minst anar det. Nånting dåligt gör oxå det kan jag säga. För mig kommer det "dåliga" oftast. Precis som idag.
 Jag kan bara säga en sak: om det blir som förut tänker jag flytta till pappa. Jag bryr mig inte. Han har själv sagt att om det är verkligen ett måste, så får jag komma tillbaka när jag vill. O det kommer jag göra. Jag bryr mig inte om det blir svårt med plugget. Jag bryr mig inte heller om jag får "sämre" framtid. Om hon gör det igen, kommer jag flytta. Och den här gången kommer jag aldrig att förlåta henne. Aldrig. Vad hon än försöker göra, hur mkt pappa o familjen kommer försöka övertala mig, kommer jag aldrig att förlåta henne.
 O nej, jag vill verkligen inte att det ska sluta såhär. Det är det värsta som kan hända mig just nu. Jag vet, att jag inte e ensam den här gången, men ändå. Jag kommer inte klara det en gång till. Det vet jag.
   Det finns nåra som säger att de har värre liv än mig. De säger att iofs, man har olika syn på problem, men fortfarande att de har det värre. Jag förstår inte, vafan vet ni om mitt liv? Har jag berättat eller? Nej, det har jag inte. Hur kan man veta då? Hur kan man sitta o jämföra då? O vad e det för mening med det egentligen? Visar man att man är bättre än någon annan? Eller att man är starkare? Eller att man är värd mer eftersom man har det jobbigare? Skitsnack. Alla liv är bra o dåligt på sitt sätt. O alla e precis lika värda. Dessutom så kan alla göra att livet blir lättare. Så är det. O sluta förfan att jämföra mitt liv med ert. Bry er inte.
   Jag har inget mer o säga känns det som. Fast jag har så många tankar i mitt huvet som jag vill få ner, så finns det samtidigt inget. Eller så är det nånting som ni inte behöver veta. Som INGEN behöver veta. 
   Jag vet ingenting...


mhm

EEEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOO

  Jaha, då var snön här då :) Guuud va kul ;p Men iaf!
Först åkte jag o Emme till Nacka gymnasium. Tyckte det var bra där, ska nog söka :)
Sen ringde jag Staafie för att kolla var han är. Han var hemma hah xD Sen gick alla ut iaf o vi gick o hämtade Eric :p Sen åkte vi till Gullmars. Angie åkte till Farsta strand o vi till T-centralen. Gick till Burger King, haha xD Iaf. Sen ringde typ MArtin o sa att KIm o Jennifer var där oxå ;p Då stog vi o vänta på Martin o tjejerna. Tjejerna kom först. Faan va bra de va! ;D Lite konstiga, men sköna! Jag saknar de faktist lite, precis som Staafie (: Jo, kanske för att jag inte tycker illa om emosar. Jag e ju själv faktist lite "emo" av mig ^^,  Men iaf. Vi sprang typ runt i T-centralen o kungströdgården o hade kul. Sen gick vi tillbaka till plattan o tjejerna snackade med andra hela tiden, så det blev lite tråkigt :p  o just DÅ sa Martin det JAG vill göra - åka till hammarbybacken! :D O det gjorde vi! ;p Hahah, var ganska kul det oxå, fast skit kallt.
 Iaf. Tänkte vara med de en "liten stund" men kom hem 22.45  (a)

Jag veeet att jag skriver tråkigt, men jag e astrött... ser typ inte vad jag skriver en xD


ZZZZZzzzzzzz...
EMOOOOOOOOOOOO

*rubriken skriver massa konstiga saker*

   Jag vet inte ens varför jag skriver den här dagboken. Ärligt. Jag vågar inte skriva vad jag tycker o tänker för att andra kommer tycka att jag esjuk i huvet eller  "har tagit nånting" som Lukas sa till mig idag. Men jag är bara positiv. Jag blir glad för sånt som de andra anser vara helt vanligt o intressant. Jag är sån. Det är bara så. O nej, jag behöver inte "dricka mig full" för att vara glad eller "ta nånting" för att tycka att nånting e gulligt. JA, jag VET att ni skojar, men... aja... det kanske bara e sån dag idag. Jag tar allt "på allvar".
 Det känns konstigt den här veckan. Jag vet precis vad det beror på, men kan tyvärr inte srkiva det här, för att jag vet att de som inte borde läsa detta kan läsa... Men, jag klarar det ganska bra. Ibland kan jag vara ganska taskig mot dig, men det är bara för att jag försöker... jag vet inte vad jag försöker göra, finns inget ord för det. Bläeh...
 Jag vill ha sommar. Eller nej. Vår vill jag ha. Så man kan ta på sig minre kläder, gå runt i stan på kvällen men mp3:n o kamera o ta kort. Så mycket häftiga saker man kan se. "Stan" är ju inte bara T-Centralen. Det finns massa fina ställen. Oftast blir det ännu finare på kvällen. He)))) Ännu bättre om man har sällskap med sig. Fast det ska jag nog inte tänka på. Orka. Allt handlar inte bara om det. Det finns massa andra saker man kan tänka på. O det är precis det jag tänker göra. Orkar inte bli ledsen hela tiden, orkar inte lyssna på andra so är ledsna över det. Jag bryr mig helt enkelt inte. För kärleken kommer när man minst anar det, right? ;p NEJ, nu tänker jag på det igen, hahah xD men det e ju omööööjligt att INTE göra det! Ne, jag ska försöka  (:
  Jag kallas nu för boll-magnet! :D Sam sa det iaf (a) men det stämmer. Fick bollen i ryggen av Adam idag... hahah xD o folk undrar varför jag inte e rädd för bollar. Jaa, det kan man väl undra?
Hursomhelst. Livet är bättre än vad vi tror människor :) oavsett om du e tjej eller kille.  /Natasha


SÅHÄRSERMINVÄRLDUT,FÄRGLADOFIN

Lyssnar på: Nalli Furtado - Say it right

  Vet inte riktigt hur jag ska börja.. Har mycket o säga, har skrivit i ryska dagboken, så om ni kan ryska så är det fritt fram. Tack o lov att inte DU kan ryska...  
  Jamen. Jag längtar till att sluta skolan. Nu verkligen. Verkligen verkligen verkligen. Jag gillar inte vår klass så mycket längre. Jag vet inte varför, det är bara så. Jag trivs inte. Jag vill inte gå i Nytorpsskolan överhuvudtaget. Därför ska jag absolut inte välja Kärtorp-gymnasiet. VIll inte vara nära skit-skolan... Jag skulle ha bytt då jag tänkte göra det. Dumt att må dåligt över att föreställa sig lämna er. Ja, alltså, ibland gillar jag vår klass o det funkar bra, men, det finns människor som får mig att må konstigt. Om ni skulle veta vilka det är skulle ni bli ganska chockade faktist. För att det är inte bara de som man tror först. Det finns fler. DU till exempel. Svårt att förstå det, men det är så. Jag vill inte egentligen, men det kanske är rätt + att båda vinner på det. Oavsett om nån av oss  jag mår dåligt...
 Men jag mår inte dåligt! Jag är faktist glad! Mycket gladare än jag var förut.  =)
 Men iallafall! Åkte till Solna C idag. Tänkte gå till Huvudsta, fast jag visste inte åt vilket håll jag skulle, så jag gick o gick (visste såklart hela tiden att jag gick åt helt fel håll), så till slut kom jag till... Norrstull.Hahah xD  det var typ helt okänt :s men jag hittade den rätta vägen o gick till... Fridhemsplan :D  Är ganska stolt över mig faktist.
   Ingen bryr sig. Ingen. Det är verkligen så. O jag bryr mig inte heller längre...
..precis som jag har skrivit tidigare...
   ...ingen bryr sig om mig, jag bryr mig inte om någon...
DETÄRENBILDOSÅÄRDET

CONVERSE

 Hahah, undrar varför inlägget heter "converse" ;p Jo, kanske för at det e det jag tänkte köpa, men det blev inte just det (:
 Jag, Jossie o Ullis åkte till stan idag. Först  gick vi bara runt o kollade på allt liksom, sen gick vi in på den där affären "Butters" eller "Bitteris" eller vad det nu heter. Testade typ alla hattar o massa andra grejer, haha xD Sen började vi leta efter skor. Märkte att förut fanns det mer o snyggare skor. Men det blev Lacoste till slut iaf. Vita, ser ut som Vans, men en krokodil på :) Fiina (a) Mamma blev missnöjd såklart o sa att de e "sommarskor", men hon fattar ju ingenting -.-
 Aja, nu har vi gäster, som spelar poker med mamma o Stefan o jag tråkar. Imorrn ska vi spela "RISK" har de sagt. Bra. Nåt roligt iaf.
 Nästa vecka börjar skolan "på allvar" typ... =)))))
                  Men nu ska jag typ gå o kolla på tv, äta godis o dricka trokadero/kola. Ha det bra ni   ^^,

CONVERSE

Hahhaa, ville bara (a)

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(  ) rökt en cigarr
(x) varit hög
(x) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(  ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(  ) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
(  ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(  ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling  (det e inte det ni tror (a))
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(  ) varit kär i en lärare
(x) skolkat  
(x) sett någon död
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
(  ) varit i Kanada
(  ) varit i Mexiko
(x) flygit
(  ) spytt i en bar
(x) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
(  ) åkt snowboard
(  ) crowdsurfat under en konsert
(  ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(  ) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(  ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(  ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(  ) blivit avstängd från skolan
(  ) varit i en bilolycka 
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(  ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt karaoke
(  ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(  ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(  ) ätit hund/katt-mat 
(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(  ) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(  ) limmat fast din hand i något
(  ) fastnat med tungan i metall
(  ) kysst en fisk
(  ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft 
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(  ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(  ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(  ) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het 
(x) brutit ett ben
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(  ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(  ) gråtit på tunnelbanan 
(  ) haft sex på en offentlig plats
(  ) snattat
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
(  ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
(  ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(  ) haft sex i en IKEAsäng
(  ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(  ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

*rubriken är ganska nervös*

   Jag fattar inte varför jag e nervös! Bläeh... inte så, men liiite (a) ändå konstigt.
Nu är det snart Sverige. JAG KOMMER SAKNA ALLA!   =((((((   De betyder verkligen MYCKET för mig! Neeeeee....  ='(
Äsh, men vi kommer iaf skriva till varandra varje dag :D
  jaaaa, men nu ska jag gå o lägga mig haha xD måst sova, ska upp tidigt. Nästa gång jag skriver kommer vara i SVERIGE !   ;DÄLSKAR:  ??, ????????, ??????, ????, ????, ??????, ???????!  O ALLA ANDRA! (L)


NEJ

*rubriken är ledig*

 
Allt är bara perfekt just nu. Kan typ inte vara bättre. Allt är  perfekt. Jag ångrar inte allt jag har sagt till folk. Allt var bara  RÄTT. Så är det. Det ska vara så, o jag vet presis hur jag ska göra. PRECIS. O den här gången blir det inget  "försöka". Det kommer bli som  jag har bestämt mig. För att hela grejen handlar ju om  mig, haha))
  Snart är jag i Stockholm med  er. Det känns skönt att bara  tänka på det! Längtar till att börja skolan o . Vet att jag kommer hata allt efter en vecka i skolan, men... neej, ska försöka att inte göra det!
 Vet att det står på ryska på bilden, men det passar till det jag har skrivit så... ja =)

              
LIVET ÄR UNDERBART!  :DFuck them all  =)

*rubriken är glad*

  Det är redan den 8:e!  O.o ! Omg, aja. Nåra ska till skooolan imoooorn, tihii ^^,  o inte jaaaag... Men egentligen vill jag vara där nu o gå till skolan när den BÖRJAR o inte när jag VILL  xD
 Vaknade klockan 15.00 idag. Hahah, sen blev klockan plötsligt 16.00 o jag tyckte att dagen har gått fort ;D inte så konstigt va? Sen gick jag o Julia på bio. Såg en film... hm, som inte går i Sverige, konstigt, men aja. Det var ganska kul iaf. Det e bara 2 dagar kvar här! Shit... Men jag längtar! :)
 Har tänkt på MASSA saker idag o igår. Har bestämt mig för hur jag ska göra o så. Hoppas att det blir som jag tänker mig iaf!
 Aja, orkar inte skriva mer...

P.S.  Hahaha, kolla va guulli!  

naw

*rubriken kan inte komma på något just nu*

 Tänkte precis gå, men kom på att jag inte skrivit häär idag. Egentligen har jag typ inget speciellt att skriva som, men ändå. Har inte gjort nåt spec idag, bara bestämt mig för vad jag ska göra imorrn tex.
 Idag vaknade jag klockan 14.00, gick upp 16.00, he))) Sen satt jag hemma o hjälpte min kusin klara ett spel på datorn (a) puttade bort henne, för att jag ville spela, o sa 'men jag kan ju hjälpa dig du vet' snarare xD stackars barnet ville spela o visade det tydligt, men jag ville spela så jag lät henne spela o när hon misslyckades än gång, sa jag: men jag säger jue! du kan inte... låt mig! Hahah. fan va taskig jag är (a) men iaf. Spelade i ungefär 3 timmar. Sen gick jag ut med nåra, gick runt lite o gick hem... =) 
 Ändå e jag skit trött  O.O
Imorrn ska jag till stan. Farfars fru ska köpa lite saker åt mig, tihi! :D Sen ska jag på bio med Anna o kanske nåra andra. Nice :)
Fresten! Vafan har jag gjort med kategorier? :o aja, råkade typ... datorn e skum här...  ;b
Så, jag ska sova nu. Orkar inte vara död imorrn ;D
P.S. Sverige snart! =)))))blam

*rubriken tänker*

Eric frågade mig idag: vill du till skolan? Jag: JA! Vill du? Han: aa faktist, för att det är ju sista terminen, sen kommer vi inte träffas lika mycket. Shit, tänkte jag. Jag tänkte inte så mycket på det tidigare. Ja, jag visste ju att det skulle bli så nån gång, men nu, när Eric sa det, började jag tänka efter verkligen. Nästa år kommer jag inte gå i samma skola, kommer inte träffa människor som jag redan känner. Allt kommer vara nytt, som för 3 år sedan, fast utan er den här gången. Tanken gör mig ledsen. Verkligen.
Sen tänkte jag oxå på balen. Hahah, orka. Vill inte ens gå. Kommer ihåg förra året, när jag såg de andra nior, tänkte jag: gud va kul! nästa år är det jag som står där men mina klasskompisar o har kul. Jag SKA gå! Vill, kan, FÅR inte missa det! Men nu vill jag inte. Har verkligen absolut ingen lust. Men iofs, det e ju inte imorrn direkt, men ändå. Man börjar ju tänka.
En annan sak som jag tänkte på var: relationer. Bläeh. Där gick det lite sämre med "tänkandet". Finns massa saker jag skulle vilja ha svar på. Ibland vill jag bara att någon, som vet 100% ska säga vad jag ska göra för att allt ska vara bra. I några situationer iaf. Jag orkar verkligen försöka lösa allt själv. Det känns som om allt jag gör är bara fel när det gäller nåra saker. Sen, när jag tror att det e rätt, o gör det, ångrar jag mig. Eller, vill göra på lite annat sätt, rättare sagt. Det är oxå en sak som är positivt med att vara barn. Föräldrar bestämmer allt åt en. Ibland behöver jag det... men nu är det ju försent...
Jaa, det är väl mycket tänkande idag, heh, orkar inte skriva ner allt. Ska bara tänka igenom det där som jag gjorde igår o se om jag gjorde rätt.


2

Jag vet att ingen kommer förstå vad jag menar just nu, men...

 Det finna ingen snö hääär ='(  Tack o lov att vi gick ut den dagen då det snöade...
Idag gick jag, farfar o farbror på bio. Såg en bra, rolig, rysk film. Ska köpa DVD för att kolla i Sverige.  När jag kollade på filmen blev jag faktist glad för att jag var tjej. Haha, kan inte förklara varför, men det e så gulligt! När man har kille dvs, mhm... -.-
 Men jag tänker inte skriva nåt, för att jag e för ledsen... =(  blöh, jag gör alltid saker för att förstöra för mig själv, varför? Det undrar jag oxå... Men jag vet bara att jag inte är nån viktigt person bland nåra andra människor, jag behövs inte där, o jag SKA inte vara där...
 
Orkar inte bry mig längre...

...om nånting...


BILDEN !

"Voir le soleil quand la nuit nous accable"

Fin mening )))
Tänker på massa härliga saker på en gång men aja... =/
Iaf. Idag har inget spec hänt. Varit hos farfar. Imorrn ska jag dit igen, men först på bio. Sen ska jag på bio med min kompis, kanske tom nåra gånger, o sen med moster o hennes man! Haha, blir mkt bio på en gång, kul! =)
Nu chattar jag med mor. Hon säger att vi fick en lägenhet, fortfarande där i Solna (Huvudsta). En 3:a, med stora rum säger hon. Sen frågade jag om vi kan köpa möbler till mitt rum (var säkert på svar nej, fast jag har ju inga möbler till mitt rum, allt e hos den där jäveln), men hon sa JA! :D  Allt nytt kommer köpas till mig, för att de har redan allt de behöver. FAN VA BRA! :D Har alltid velat! Tihiii ^^,  Okej, det kanske låter helt sjukt, jag vet, men jag har faktist aldrig möblerat mitt rum helt SJÄLV liksom... Känns så jävla SJUKT BRA! :D Fast nu, januari o februari ska jag bo hos Stefan i han gamla. Bättre än där i Enskede iaf! ;p
   Räknar dagar till den 10:e! Vill verkligen till Svergie, saknar er sjukt mkt, fast det e roligt här oxå. Saknar att vara upptagen var enda sekund, ha nånting o bry sig om osv... Här e det chill varje dag, behöver typ bara bry mig om vad jag ska ha på mig o duscha o så :p allt annat fixar andra))))  Haha, FAN att de inte fanns biljett den 7:e, men jag hittar säkert något att göra, så det e kanske lika bra (:
 Nu ska jag lägga mig så jag kan gå upp imorrn!


KANIN :D

-.-

 Lite fel med bilden här hehe, ber om ursäkt (a)

. . .

2007! :D

 Nu är det ÄNTLIGEN år 2007! Gud va glad jag är! Hatar året 2006, som sagt, så jag hade ju bestämt mig för att fira riktigt ORDENTLIGT så året också skulle bli "bra" och så. Det gjorde jag! Först var jag hemma. Åt och så. Sen ringde jag Anna o vi gick ut kl.01.30 ungefär. Hahaha, det var SÅ härligt! Vi gick runt, skrek "Gott nytt år" o massa andra saker till bilar som åkte förbi o allt. Sen så sa vi "gott nytt år" till alla som gick förbi. Hahah, fan va arga vi blev när nåra inte svarade. Men det kändes som ingenting kunde göra oss ledsna då! Alla var bara såååå glada, o jag med! :D  O Viktor tänkte göra så att jag ramla igen, men jag BAD honom verkligen att låta bli o det gjorde han! Yeeey! Sen kramade jag om honom o han mig så vi slutade "bråka", det är oxå trevligt, för att jag orkar verkligen inte att vara ovän med någon!
 Jag kom hem ungefär 05.50, o somnade 06.10 LYCKLIG! Hahahah xD det låter ganska fult jag vet, men det är sant. Första "natten" år 2007 var BÄSTA PÅ LÄNGE för att jag somnade verkligen överlycklig.
 Vaknade 16.00 o tänkte på att allt var så BRA o kunde bara inte bättre. Eller jo, vädret kanske men... ändå! Tänkte på att nu är det början på något nytt o att jag verkligen ska göra ALLT jag har tänkt mig. Ska absolut inte ge upp bara för att jag e lat eller nåt liknande, det är inte värt det!    Det vet jag ju själv egentligen!
 Saknar Sverige o alla. Jag vet, jag åker dit snart, men ändå! Vill verkligen vara där nu av olika anledningar...
 Men aja, internet kommer att stängas av väldigt snart, o jag måste göra nåra saker innan, så ni får ha ett bra slut på första dagen år 2007! (haha, början på andra för mig då).

JAG ÄLSKAR ER ALLA! <3
JAG xD

----

BLA-BLA-BLA-BLA-BLA-BLA-BLA


. . . . . . .