Allt ska alltid va så jävla svårt.

  Måndag. Nu är det 2 skoldagar kvar, sen är det valborg. Trevligt :] Efter det är det bara tre hela veckor, osen 2 veckor med massa lediga dagar och tidiga avslutningar. Perfekt. Sommar skulle fan inte sitta fel!
  Orkade inte gå idag. Är så sjukt trött efter helgen. Värsta helgen på länge kan man ju nästan säga.
Jag hatar o inte veta vad jag vill. Vara osäker. Ååh. Kan inte allt bara stå i en bok så man kan kika i om det är rätt eller fel? Kanske skulle bli för lätt då, men ändå. Jag orkar inte...
 

 
Nu tänkte jag skriva klart om alla personer på historien, har prov på onsdag. Ta en kopp kaffe, packa, fixa mig o dra iväg till S.A.T.S o träna lite. Ska inte sluta röka idag för den delen. Kan inte ta allt på en gång. Skulle egentligen vilja ligga hemma, men orkar inte det. Tänker på samma saker hela tiden då.

 Kan inte sommaren komma nu, på en gång bara? :)


image190

Jaha.

 Ledig dag alltså. Har haft en ledig dag i veckan typ 3-4 gånger i rad nu. Soft på ett sätt, men samtigit så känns de här dagarna som typ lördag, så man blir ju lite förvirrad sådär :)
  Iallafall. Denna dag började helt fel. Jag tänkte att jag skulle vakna klockan tio-elva men istället så ringde Oa mig klockan ett. Där var alla mina planer rökta.
  Jag blev sur och ringde Liz, men hon svarade inte, så ringde Cornelia istället. Människan satt ensam i Slussen och läste Historia. Något som egentligen är så jävla typiskt henne, men samtidigt liksom. Plugga historia vid ett?
 Hon var jävligt hungrig o ville att jag skulle åka till henne, men jag hade bättre förslag. Hon åkte till mig och jag lagade lite pasta + pesto till oss båda. Gott =)
  Efter maten fixade jag mig, båda var lite sådär, lagom glassiga och drog ut. När vi väl kommer till Huvudsta centrum så är det två, helt okej 23-åriga brat-killar som står o försöker sälja nåt, typ kort var det. Konversation:

 - Kom tjejer! Handlar ni med kort?
 - A föfan!
 - Här har ni ett erbjudande, när ni har gjort det o det så kan ni få gratis resa till Amsderdam, Paris, London o massa.
 - Hehe, måste man vara 18 för detta?
 - Ja, alltså, man måste va 20, är ni inte det? :o
 - Hehe, ne alltså inte riktigt.
 - Nemen synd då... Men vafan, vi skiter i resan, vi har lite kul istället, vad gör ni ikväll?

 Ja, man gick ut o efter 5 min blev man uppraggad. Bättre självförtroende gratis? :]

Vi mötte upp Alicia i stan, och drog till Stureplan, där vi fick veta att Astron har flyttat till stan. Då var det redan för sent o dra dit, så Cornelia gick till stan, jag o Liz tog tåget. Hon till kyrkan, jag till folket i Medis.
Var med alla en liten stund, bara när vi gick till Skanstull. Men sen drog jag, Adam och Hector och chillade vid Slussen-kajen. Varmt och skönt :D
 Efter en stund kom Hanna, men glass !  ;D Perfekt verkligen. Chillade där en stund till med Hanna och efter det drog dem hem, och jag o Adam åkte till Solkungen och solade. Najs.

 Jaja. Nu måste jag iallafall sätta igång med sv-uppsatsen, orkar inte göra hela imorrn. Efter det ska jag packa och dra iväg till Oa. Sover hos honom ikväll. Pööss <3

image189

Mitt nya liv börjar på måndag.

  Nu har jag funderat vädligt längre på detta. Jag ska sluta röka på måndag. Jag ska verkligen det. Är så trött på att:

 - Vakna pigg, ta en cigg, o bli seg.
 - Lukta rök.
 - Slösa så jävla mycket pengar på cigg.
 - Förstöra min kropp.
 - Ha dålig kondition.
 - Förstöra min hy.

 
Jag ska förbereda mig mentalt den här veckan. Trappa ner totalt på saken. Försöka att inte ta en när jag verkligen vill. Men på måndag, då börjar allvaret. Inte ett bloss. Ska verkligen ta det här seriöst. Insåg hur jävla mycket mer man kan göra för pengarna om man inte röker.
 Sen när jag inte rökt på 1-2 veckor, ska jag ta piercing i tungan :D Moster var emot igår, men idag ska jag ringa henne och snacka allvarligt om saken. Berätta att det faktiskt inte är så farligt som hon tror och att jag ska sluta röka istället. Får se vad hon säger.

Jag ser verkligen fram emot det just nu. Jag vill lyckas, vill sluta. Gud vad skönt det ska bli. Kommer bli lättare att gå upp på morgonen oxå.
Nästa vecka också, som stöd, börjar min träning. Ska verkligen dra iväg till gymmet minst 2 gånger i veckan. Ska ersätta rökning med det, låter som en jävligt bra idé.

Så det är min plan just nu :] Yeey.

"Vem är du utan den där cigaretten i handen? Det vet du inte, förän du har slutat".
 Så jävla sant fan.

145

 Ännu en helg nästan över. Det har varit så konstigt på senaste. Jag, som nästan aldrig håller min käft, är tyst, opeppad, deppig. Vårdepretion? Är så trött på alla människor, på massa snack, o allt bara.
 Vill åka utomlands till nåt soligt ställe, bada och sola för mig själv. Kunna glömma bort saker, kunna förlåta lätt. Åh.
Varför kan man ibland inte bara skita i allt o leva utan o bry sig? Varför måste man alltid lägga så mycket vikt på tankar? Jag vill lära mig o radera vissa grejer i huvudet. Lite om förut o så. Allt skulle vara så mycket lättare då.
 Snart är det måndag och då får vi reda på betyg på spanska provet. yes :D Hoppas verkligen det gick bra för mig, för då e hela kursen typ över. Naaajs.
 Jag kan va riktigt patetisk ibland. Fattar inte vad jag tänker med. Men det e lätt o såra mig just nu. Minsta lilla sak. Gud.
Jag låter verkligen som om det är synd om mig, men det är det inte. Aah, vad jag ska leva annorlunda efter sommarlovet. Så säger jag alltid, men jag ska göra det den här gången. Det lovar jag mig själv. Jag måste ta tag i det här nu...

 image188

Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt.

Ah.

Vilken dag. Fint väder för en gångs skull o jag mår piss. Ska nog inte gå ut när det e fint, för alla är så glada, o jag förstör bara deras välmående. Ska gå ut själv när det e regn o grått ute :] har planer på att påbörja ett ensamt liv.
Ååh, va stackare jag är. Känner mig som en riktig idag faktiskt. Sorgligt.
Ja eng-nationella-uppsatsen gick helt okej :) Skrev nästan 3 sidor, så det är lugnt. Tror jag kommer få VG iallafall.
Ja, Stefan kom ju idag. Vad fick man höra?

- Ja, det e rätt städat.
- Rätt?
- Okej, det är ganska städat.
- Jaha.

Skönt! Man gör ett jävla projekt av allt o rensar typ varenda hörna osen får man höra sånt. Kul! Man blir ju motiverad till o hjälpa till hemma. Fuck off.
Funderar på o va själv imorrn, ja, på en fredagskväll, men whatever. Får se vad jag känner.

En lektion imorgon förövrigt. Sjukt skönt! Får se om jag hänger med o kolla på teatern igen eller om jag skiter i det.
Ja, nu orkar jag inte skriva mer.
Bajbaj.

image187

Sug.

 Sjuk igen! Hur många gånger ska man behöva va det på 2 månader? Åh. Det e verkligen sant att 70% av immunförsvaret sitter i magen. Haft problem med den och blev förskyld lätt 3 gånger i rad. Äh.
  Vad händer om man e sjuk då? Jaa, man missar skolan. O i nacka är det nåra konstiga bajs-regler som jag bara hatar. Fick brev från skolan. Hatar det. "Till målsman för...". Hjärtat typ stannar. O det har det rätt till. För varje brev verkligen inehålla bara massa skit. Massa som inte ens stämmer. Men är det någon där i skolan som bryr sig? neej. Deras sunkiga frånvaro system "ljuger inte". Ne, det e ju bara ungdomar som ljuger. Blir så jävla trött på det!
 
 

 Ja, annars har jag faktiskt varit duktig idag :D Gick inte till skolan, nej, hade huvudvärk, ont i halsen o mådda skit på morgonen, men sen, efter några Ipren blev det bättre och jag tog tag i mig själv och städade inför Stefans ankomst imorgon. Städade verkligen ordentligt, så han kommer inte va besviken imorrn kan jag lugnt säga! :D
 Trött som fan, ska ta ett bad och läsa ny Cosmo, fixa naglarna, osen lägga mig o kolla på "Horton" och sova.
Imorrn är det engelska nationella. Uppsats! Oh, det e värst efter muntliga fan. Grammatik + Läs o Hörförståelse <3
 Natti  :]

P.S. Har mitt nummer igen nu :D Fick det igår. Comviq e snabbast <3

image186

Bilden visar var jag vill vara just nu, men inte med vem.

Känslor.

  Någonting efter klockan tolv drar mig till datorn. Alltid. Nej, inte för att läsa ännu ett inlägg ur Blondinbellas-perfekt-blåsta liv, utan för att hänga på jobb-sidor, och massa kläder-skor-smink-sidor och drömma mig bort. Jag har planer, jag vill lyckas, samtidigt som jag inte pluggar ett skit och är besviken på mig själv efter varje prov. Jag ser min framtid framför mig på två sätt. Det negativa och det positiva. Det positiva är att jag går ut med bra betyg, ettan alltså, jag säger upp mig från Gallerix och hittar nytt jobb som passar mig mer, tjänar egna pengar, dels sparar och dels lever livet. Är så trött på att sitta hela månaden och vänta på studiebidraget. ha pengar i max en vecka och sen sitta o vänta igen. Och hoppas på att man inte har frånvaro mer än 20% för om det blir indraget är det kört. Knas.
Vill jobba, tjäna pengar, orkar inte plugga. Vill flytta ut, bo i min, även liten, men mysig lägenhet, där det är jag som bestämmer och inte någon annan. Ingen säger åt mig var jag ska ha mina skor och att jag måste diska efter mig direkt. Är så sjukt trött på det...
När jag sitter här, på kvällarna, efter de långa dagarna, och drömmer mig bort, känner jag efter ett tag att jag sitter i min egen bubbla, i min egna lilla värld. Jag vaknar upp, och blir besviken varje gång. För i min värld är allt mycket lättare, jag har fixat allt, allt är som jag vill att det ska vara. Underbart.
Men i verkligheten är det inte så. Verkligen inte. Man måste kämpa. Man måste alltid kämpa här i livet. För varenda minsta lilla sak. Sugigt.
Känner att jag inte har tid för mig själv. Känner att kroppen är här, men tankarna är någon annanstans. Falskt? Nej. Inte alls. Jag är lycklig, jag behöver inget mer. Jag behöver bara komma överens med mig själv, vilket jag känner jag aldrig kommer göra.
Varför måste allt vara så svårt jämt?
Jag vill bara vakna upp. Ta på mig nåt lätt, koka kaffe, sätta upp håret lite operfekt, ta en cigarett och sätta mig på balkongen i solen. Helt själv. Och andas ut, på mitt sätt, för en gångs skull. När kommer den tiden?
Jag vill va med dig o prata :/

image185

141

  Händelserik helg! Kanske inte på ett positivt sätt direkt, men ändå.
I fredags fyllde ju Hanna år :) Ska inte skriva nåt om "grattis i efterskott", vet att hon kommer bli sur, haha :D På dagen var jag iallafall med Cornelia och Alicia hemma hos mig o chillade lite, sen åkte jag till Fridhemsplan, mötte upp Hector där o ringde Eric och Doglas, sa att vi skulle käka glass, men det gjorde vi inte. Det blev astråkigt så jag dog bara hem. Heh, "bara". Vid t-centralen får jag reda på att Adam är på väg till Västra Skogen, så vi bestämmer oss för o träffas där o säga hej. Ja, det slutade med att Adam drog med mig till centralen igen, o då blev jag taggat på o va ute. Fast det hände inget kul så vi åkte till Hector, fast jag o Adam kom bara halvvägs, iochmed att vi skulle åka hem tillsammans. Så vi gjorde det. Han åkte med mitt tåg, tackar för det <3 och jag kom till Huvudsta. O där började det...

 Jag tänkte ju messa Adam o säga att det va snällt av honom o åka med mig, då jag tar på min ficka och kommer på att min mobil e död. Efter några sekunder inser jag att jag inte kände någon mobil i fickan. "Varfan e den då?" Tänker jag. Hoppas att jag la den i väskan. Men det gjorde jag inte. Måste ha tappat den på bussen (mest troligt).

Ja, så jag blev då utan mobil. Fick förlustanmäla den och sedan ringa till comviq, så de ska skicka mitt gammla nummer till mig :D Skönt, så slipper jag byta.
 Igår skulle nåra hem till mig. Det blev inte kul alls kan jag säga och jag va trött som fan >.< Förlåt för de som inte fick pasta =/
Och idag gick jag o Oa läängsta promenaden till Bromma flygplats, där Siba ligger o där jag köpte min nya mobil. Den e inte "ny" så, ganska gammal modell, men det spelar ingen roll. Den e heelt okej :D


 Denna :

image183


Skippar skolan imorrn, kommer ändå gå skit på provet, åh >.< Hatar o göra så, men måste.
Ska chilla o kolla på tv nu, baj baj <3

Torsdag, snart fredag!

  Yes, idag är det torsdag o det betyder att imorrn är det fredag. Härligt! Veckan kändes helt chill iochmed att vi var lediga igår. Skönt.
  Dagen idag varit helt okej. Kom inte på spanskan, konstigt? Läraren som brukar va sur på mig för det, va fett snäll, kom fram o frågade om jag behövde hjälp innan provet o grejer :o Blev lite förvånad där. Sen när hon skulle gå,

 Cornelia: Sara, du är inte bjuden!
 Sara: Vad sa du för nåt?
 Cornelia *pekar på en ledig stol* : Jag sa att du va bjuden!
xD

Hon med sitt "du e inte bjuden". Iallafall. Efter skolan åkte jag o Oa till rådmansgatan för att plugga på biblioteket, vilket inte gick särskilt bra, men okej, duger.
 Sen har det bara varit chill hemma o en massa chattande.
Snart ska jag göra klart engelskan o kolla på Scrubs <3.

Kan bara säga att denna är den godaste smoothie man kan dricka på morgonen. Den är sjukt god, mättande o passar perfekt på morgonen. Kostar iofs 23 kr på P-byrån, men helt lugnt värd pengarna! Mums <3

 image182

Dagens citat:
"Varför är ett träd bättre än Cornelia?
Det håller tyst!"

:D

Tisdag, bästa dagen i veckan! :D

 Iallafall denna vecka. Vaknade 06.45 idag, fast somnade halv 1, så var inte så värst pigg, men gick upp ändå, fixade mig, käkade frukost!, för typ första gånger på år o drog iväg. Kom i tid! till svenskan, sjukt stolt över mig själv.
 Mådde bättre i helgen, missade halva skolveckan, bläh. Drog ut i söndags o fikade med mina boys, Eric, Adam och Hecki. Det var riktigt trevligt och gott. Har fan inte käkat voffla på 100 år. Sen mötte jag Oa vid 12 på natten vid t-centralen. Det var trevligt och mys o se honom igen :D
Sjukt tråkigt inlägg, men sitter på historien, omringad av störande, skrikande, brudar, så jag e lite lagom irriterad.
 Nu är matteprovet avklarat och jag fick typ G hehe, en av de bästa i klassen, poängen alltså. Skryta lite skadar inte.'

Idag börjar iallafall helvete-spanska-pluggandet. Bajs,
MEN imorrn e vi lediga. Skönt som faan! Fick reda på det idag från ingenstans, blev glaaaaaaad. Så suckers ;D

 Nu ska jag sitta o chilla lite. Orkar inte plugga.

Pyss Tash

138

  Tänkte lägga mig, men kom på att jag ska bli bättre på att skriva. För Erics skull.
Idag har jag äntligen orkat gå ut på de senaste tre dagarna. Gick till Huvudsta C o köpte lite mat o så. Osen satt jag i solen lite o snackade med Cornelia <3
  Det har verkligen inte hänt nåt speciellt idag, förutom att jag e lite stolt över mig själv. Pluggade idag :D hehe, baraa 6-7 uppgifter typ >.< men ändå alltid nåt.
  Nu är det söndag o "imorrn" är det matteprov. Dö. Tänkte plugga hela dagen imorrn, men så blir det inte. Hoppas att det bli fint o soligt för jag tänkte åka in till stan o köpa lite kläder o sånt. Tänkte att jag kan ta från sängpengarna så länge, eftersom vi ändå inte kommer åka till IKEA inom en snar framtid. (Min sän finns inte på lager o kommer tydligen aldrig tillbaka. Kul). Så det kommer ta ett tag innan jag blir kär i nån annan.
  Imorrn kommer älsklingen äntligen hem från Malmö. Klockan 23.50. Jag har verkligen övertygat honom att jag måste sova o plugga o hela paketet, men så blir det inte. Åker in till centralen vid den tiden, möter o överraskar honom, osen ska jag bjuda in mig själv hem till han :D Haha jamen, han har inte direkt något emot det :]
 Har varit sugen på tecknat på senaste tiden, så nu ska jag dricka varmchoklad, titta på Ice Age 2 osen så hoppas jag att Stefan kommer hem så jag slipper va vaken, e jävligt trött >.<
 Adjö ;D

image181

..

 Är hemma igen. Var hemma igår och nu idag. Fuck. Mår piss, orka verkligen. Får plugga matematik som fan då, om jag orkar.
 Fast igår var man med pojkvännen som tog hand om en. Mys. Idag är han i Malmö ='(  Det suger. Och jag har ingen o prata med just nu fast jag vill, deprimerande. Snyft.
 Att inte vara i skolan suger ju fan. Ska orka imorrn, oavsett vad.

 Frågetecken.

@ skolan

  Fattade inte vad som hände med blogg-sidan hemma igår. "Sidan har flyttat, du får logga in snart", men står inte ens när.
  Somnade klockan 8 igår, o vaknade 8. Aldrig sovit så länge i hela mitt liv tror jag. Försov mig iallafall, men vad ska man göra liksom.
 Sover hos pojkvännen idag, soft. Han åker till Malmö imorrn på kvällen, o kommer tillbaka på SÖNDAG. Knas =(
Otroligt trött på skolan. Mår dåligt direkt när jag går in i byggnaden. Haha, hur många gånger har man sagt det då? :p
 
 Igår, 31 mars 2008, gifte jag mig med Adam Lund Correa (för andra gången xD).
Nu måste vi bara fixa löften o den delen, men det går säkert bra ;D

 Jaja, snart är det slut på historien och datorkunskapen börjar.
  Anna-Lena vad har du mellan bena? (a)

1 april, se upp för skämt :D